![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben 1GB RAM, Pentium 4 3.2GHz ile Windows XP Home Edition SP2 var Yakın zamanda keşfedilen bu benim 1GB RAM bir çalıştırdıktan sonra hataları vardı Bellek Teşhis Aracı. RAM benim bilgisayar alır DDR PC3200 DDR400 olduğunu. Ben mevcut arızalı RAM olarak RAM yeni 1GB sopa almaya karar verdim bozuk indirme ve sistem kararsızlığına neden oldu. Ben Transcend 1GB bilgisayar yeni bir sopa-3200 aldım DDR400 RAM ama birkaç sorun içine girmeyi başardı. Ben eski kaldırıldı RAM modülü ve iki serbest yuvaları ve içine Ancak yeni modülü yer zaman açık fan ve ses PC üzerinde yüksek sesle her zamanki gibi daha hızlı dönüyor ve ben uzun bir bip sesi kısa bir duraklama ardından daha duydum. Bu bende PC kapalı ve arka in eski RAM sistemi Windows normal boot ile eski RAM koymak sürdürdü. Sonra ve sonra bir kez daha yeni RAM deneyin CMOS temizlemek için karar verdi. Ben üzerindeki anahtar geçerek CMOS resetted anakart. En yeni RAM ile, Daha sonra tekrar gibi fan ve ses önce yüksek daha normal ve PC başlayan hızlı dönmesi olduğunu, ancak sistem Windows boot ve Beni hiç hata bütün gösteren bir hafıza tanı aracını çalıştırdım . Ben ve bazı indirme test hiçbir indirme bozuk çıkıyor edildi. Daha sonra bu kez ben edici yüksek fan ve normal ses olarak daha RAM mükemmel Ancak ben sistem yeniden mi çalışıyordu normale döndü gidecek sistem yeniden umuyordum bir kez daha kendi can sıkıcı Bip başladı. Aynı şey benim de RAM yuvaları ile olur. Sadece sonra her zaman kadar bir sonraki yeniden CMOS net yeni RAM bir kullanım için yönetebilirsiniz. Her zaman yüksek fan ve normal ses daha uygun olduğunu Ve it's with "işliyor kullanacağız. Ben tamamen karıştı pm tüm çalışma için RAM almak için bilmiyorum! Ne biliyor musun bu RAM ve bununla birlikte yine de düzgün çalışması için isteksiz olduğunu hatalı değil uyumlu olmasıdır. Birisi bu can sıkıcı soruna bir çözüm önerir misiniz? Çok teşekkür ederim. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hafıza voltaj Doğru.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cevabınız için teşekkürler. Nasıl hafıza voltaj düzelterek devam ediyorum? |
|
| |||
| |||
| Hafıza kutusu üzerinde dediği için BIOS, bellek gerilim ayarlayın.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Orada da yapmak sırasında sizin timings otomatik olarak ayarlamak veya elle kutusunu spec için bunları emin olun. Dışı etkisi size, bazen değil başkalarının önyükleme tarif olabilir Eğer biraz's. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunu birçok kez karşılaştık da anakart üzerinde hatalı bellek yuvası olabilir, son anakart 4 bellek yuvası ve 3 of them vardı hatalı edildi. Sadece slighty ve bunları artırmak için asker bağlantıları kırdı olabilir koç alarak.
|
| Bookmarks |