менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Проблеми з новою оперативної пам'яті

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 липня 2009, 11:26
Нові члени групи

Default Проблеми з новою оперативної пам'яті

Привіт,

У мене Windows XP Home Edition SP2 з 1GB RAM, Pentium 4 3,2 ГГц

Нещодавно я виявив, що мій 1GB ОЗУ були знайдені помилки і після запуску Пам'ять Diagnostic Tool.
Пам'яті моєї комп'ютер приймає це DDR PC3200 DDR400.

Я вирішив купити нову палицю 1gb оперативної пам'яті як поточний дефектної RAM викликало корумпованих завантаження і нестабільної роботи системи.
Я купила нову палицю Transcend 1GB PC-3200 DDR400 RAM але мені вдалося потрапити в деякі проблеми.

Я вилучив старі Модуль пам'яті і поставили новий модуль в одному з двох вільних слотів, проте, коли я включений на ПК звук вентилятора був голосніше, ніж звичайно, як це було швидко обертатися, і я почув довгий гудок після короткої паузи. Це тривало так що я вимкнула комп'ютер і поклав мою стару ОЗУ назад дюйма з моєї старої пам'яті системи Windows завантажиться в нормальному режимі.

Тоді я вирішив для очищення CMOS, а потім спробуйте нові ОЗУ ще раз. Я resetted CMOS шляхом переключення перемички на Материнська плата. Що нового в RAM, тоді я почав знову і ПК, як і раніше звук вентилятора був голосніше, ніж звичайно, й крутилася швидше, проте система завантажиться в Windows і я побіг пам'яті діагностичний інструмент, який показав мені ніяких помилок на всіх . Я тестував деякий завантаження і завантаження не виходили корумповані.

Я тоді сподівався, що одного разу я перезапустити систему, дратує, ніж зазвичай, голосніше звук вентилятора буде повернутися до нормального пам'яті працює відмінно Однак, коли я перезапустити систему, почав свою дратує звуковий сигнал знову.

Те ж саме відбувається і з моїм слотами пам'яті. Мені вдалося отримати від одного використання нової оперативної пам'яті тільки після того, як я зніму CMOS кожного разу до наступного перезавантаження. І коли це робить роботу з ним "одним використання", завжди з тим голосніше, ніж зазвичай звук вентилятора.

Я повністю плутати і не знають, як отримати оперативної пам'яті для роботи на всіх! Те, що я знаю, що оперативної пам'яті сумісні і не дефектний проте він ще не хоче працювати правильно.

Чи може хто-то будь ласка, запропонувати будь-які рішення цієї дратує проблема?

Большое спасибо.
Old 3 липня 2009, 12:33
Донор групи

Виправте напруги пам'яті.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 3 липня 2009, 13:44
Нові члени групи

Спасибі за Вашу відповідь.

Як я можу про виправлення напруги на пам'яті?
Old 3 липня 2009, 14:12
Донор групи

Встановити напругу на пам'яті в BIOS до того, що він говорить на пам'яті вікна.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 4 липня 2009, 03:13
Донор групи

Хоча ваш там або переконатися, що таймінги встановлюються в авто, або встановити їх вручну в специфікації на коробці.

Якщо він трохи вимкнути його, може мати ефект ви описати, що завантаження іноді й не інші.
Old 4 липня 2009, 15:22
Донор групи

Також можуть бути помилковими слотів пам'яті на материнській платі, я зіткнувся з цим у багато разів, мій останній платі мали 4 слота ОЗУ і 3 з них були несправні. Саме маючи барана може підняти їх злегка і солдатів з'єднання можуть бути на мілині.

Моя система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Материнська плата:
ACER EG31M
ОЗУ:
2 гігабайт DDR2 667
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition Бортові
Жорсткий диск (и):
500gb + 250GB + 180GB SATA 2
Оптичний привід (и):
DVD RW + DVD
Діло / PSU:
Марочні Корпус і блок живлення потужністю 500 Вт @
Охолодження:
STOCK
Мережі / Інтернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монітор (и):
19 "РК-дисплей і 15-дюймові РК --
Операційна система (и):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Шлюз завантаження проблема - не TPM або TPM має проблема rajank Ноутбуки, КПК & Mobiles 0 17 червня 2009 22:35
Чи є це інтернет-провайдера або маршрутизатора завдання (можливо, навіть модем проблема?) amyreaney Мережа, Модеми & VoIP 0 10 червня 2009 17:24
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.