![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, У мене Windows XP Home Edition SP2 з 1GB RAM, Pentium 4 3,2 ГГц Нещодавно я виявив, що мій 1GB ОЗУ були знайдені помилки і після запуску Пам'ять Diagnostic Tool. Пам'яті моєї комп'ютер приймає це DDR PC3200 DDR400. Я вирішив купити нову палицю 1gb оперативної пам'яті як поточний дефектної RAM викликало корумпованих завантаження і нестабільної роботи системи. Я купила нову палицю Transcend 1GB PC-3200 DDR400 RAM але мені вдалося потрапити в деякі проблеми. Я вилучив старі Модуль пам'яті і поставили новий модуль в одному з двох вільних слотів, проте, коли я включений на ПК звук вентилятора був голосніше, ніж звичайно, як це було швидко обертатися, і я почув довгий гудок після короткої паузи. Це тривало так що я вимкнула комп'ютер і поклав мою стару ОЗУ назад дюйма з моєї старої пам'яті системи Windows завантажиться в нормальному режимі. Тоді я вирішив для очищення CMOS, а потім спробуйте нові ОЗУ ще раз. Я resetted CMOS шляхом переключення перемички на Материнська плата. Що нового в RAM, тоді я почав знову і ПК, як і раніше звук вентилятора був голосніше, ніж звичайно, й крутилася швидше, проте система завантажиться в Windows і я побіг пам'яті діагностичний інструмент, який показав мені ніяких помилок на всіх . Я тестував деякий завантаження і завантаження не виходили корумповані. Я тоді сподівався, що одного разу я перезапустити систему, дратує, ніж зазвичай, голосніше звук вентилятора буде повернутися до нормального пам'яті працює відмінно Однак, коли я перезапустити систему, почав свою дратує звуковий сигнал знову. Те ж саме відбувається і з моїм слотами пам'яті. Мені вдалося отримати від одного використання нової оперативної пам'яті тільки після того, як я зніму CMOS кожного разу до наступного перезавантаження. І коли це робить роботу з ним "одним використання", завжди з тим голосніше, ніж зазвичай звук вентилятора. Я повністю плутати і не знають, як отримати оперативної пам'яті для роботи на всіх! Те, що я знаю, що оперативної пам'яті сумісні і не дефектний проте він ще не хоче працювати правильно. Чи може хто-то будь ласка, запропонувати будь-які рішення цієї дратує проблема? Большое спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виправте напруги пам'яті.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Спасибі за Вашу відповідь. Як я можу про виправлення напруги на пам'яті? |
|
| |||
| |||
| Встановити напругу на пам'яті в BIOS до того, що він говорить на пам'яті вікна.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Хоча ваш там або переконатися, що таймінги встановлюються в авто, або встановити їх вручну в специфікації на коробці. Якщо він трохи вимкнути його, може мати ефект ви описати, що завантаження іноді й не інші. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Також можуть бути помилковими слотів пам'яті на материнській платі, я зіткнувся з цим у багато разів, мій останній платі мали 4 слота ОЗУ і 3 з них були несправні. Саме маючи барана може підняти їх злегка і солдатів з'єднання можуть бути на мілині.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Шлюз завантаження проблема - не TPM або TPM має проблема | rajank | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 17 червня 2009 22:35 |
| Чи є це інтернет-провайдера або маршрутизатора завдання (можливо, навіть модем проблема?) | amyreaney | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 10 червня 2009 17:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |