![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου .. Έχω ένα αρκετά παλιό υπολογιστή (5 ετών, Compaq Presario, PC-4200, DDR2 533MHz). Απλά αγόρασε 2 X 1GB RAM (PC2-5300, 667Mhz). Όταν προστίθεται σε ram ζευγαρώσει χρονοθυρίδες, μόνο 1 από τους ανιχνεύεται. Θα ελέγχονται από το BIOS και μόνο 1 από τους ανιχνεύεται. Θα μπορούσε να είναι ο λόγος ότι επειδή im χρησιμοποιώντας μεγαλύτερη ταχύτητα της μνήμης RAM; Συγγνώμη που δεν im πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα, ώστε Χρειάζομαι βοήθεια .. Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου της Presario σας;
| |||
| |||
| το μοντέλο δεν. είναι SR1740CF |
|
| |||
| |||
| Εντάξει ... καλά, θα πρέπει να είναι σε θέση να λαβή των 2GB Ram, Οπότε είτε ένα ραβδί μνήμης RAM είναι ελαττωματικό ή δεν είναι το Ram κάθονται σωστά. Δοκιμάστε reseating την Ram και τον καθαρισμό του διαθέσιμου χρόνου χρήσης (πεπιεσμένος αέρας είναι καλό), αν δεν καλύτερη προσπαθήστε να καταργήσετε ένα ραβδί και ανταλλάσσοντας τις ράβδους για να εντοπίσει γύρω από τα οποία κολλούν είναι κακό. |
|
| |||
| |||
| Έχω δοκιμάσει εκ νέου καθίσματος τόσο για ram diff χρονοθυρίδες. Και οι δύο εργάσιμων προστίμου. Προσπάθησα όλους τους τρόπους με τους χρησιμοποιώντας μόνο το 1 σε κάθε ram slots, λειτουργεί το jus προστίμου. Που σημαίνει στην ούτως ή άλλως όταν έβαλα 2 ζευγαρώσει μαζί, μόνο το 1 ανιχνεύεται. Το νέο ram που χρησιμοποιούνται είναι: Kingston KVR667D2N5/1G 1 GB PC2-5300 CL5 240-Pin DIMM Και οι δύο το ίδιο. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν σε γενικές γραμμές θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε PC5200 (667mhz) σε αυτό το μηχάνημα, θα εργάζονται μόνο σε βραδύτερη ταχύτητα (533MHz). Κατόπιν τούτου, εάν δεν είναι βιογραφικά ανίχνευση σωστά, το μόνο άλλο που μπορώ να προτείνω είναι να ελέγχει αν ένα ενημερωμένο BIOS θα resove το θέμα. |
|
| |||
| |||
| Ναι. Έχω ενημέρωση του BIOS και είναι ακόμα το ίδιο. Λοιπόν θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι έχω εγκαταλείψει το slot κενό για πολύ καιρό? |
|
| |||
| |||
| Μόνο αν είναι φραγμένο με σκόνη κλπ. .... Εσύ δώσει μια καλή καθαρά; Μόνο άλλη πρόταση θα ήταν να προσπαθήσουμε για την εναλλαγή της Ram PC4200, DDR2 (533MHz), αλλά δεν υπάρχει αυτή η εγγύηση θα είναι καλύτερα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Compaq Presario PSU αντικατάσταση; | playfulpete | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 17 Σεπτέμβρη 2009 08:59 |
| Compaq Presario 700. | scasper76 | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 4η Ιανουαρίου 2009 21:49 |
| Compaq Presario 700 laptop κόπο! | scasper76 | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 9 Δεκ. 2008 13:47 |
| Compaq Presario RAM θέματα | slicksk8te | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 9 Οκτ 2007 07:46 |
| Βοήθεια - Compaq Presario | kmbrad | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 18 Φεβ 2007 06:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |