![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi there .. Van egy elég régi db (5 év, Compaq Presario, PC-4200, DDR2 533Mhz). Én most vettem 2 X 1GB RAM (PC2-5300, 667MHz). Amikor beillesztésre a ram az ram résidők, csak 1 ezek közül észlelhető. Megnéztem a BIOS-t és csak 1 ezek közül észlelhető. Lehet, hogy ez az oka annak, hogy azért, mert im használ ram a nagyobb sebesség? sorry im nem nagyon járatos ezen a területen annak érdekében, szükségem van egy kis segítség .. Köszönjük! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a modell száma a Presario?
| |||
| |||
| a modell nem. a SR1740CF |
|
| |||
| |||
| OK ... jól meg kell tenni, hogy fogantyú 2GB RAM, Így akár egy bottal memória a hibás vagy a Ram nincs a helyén. Próbálja reseating a Ram és tisztítsa meg a résidők (sűrített levegő is jó), ha nem jobb, próbálja meg eltávolítani egy bottal és swapping botütés körül, hogy mely Stick rossz. |
|
| |||
| |||
| Megpróbáltam újra üléshelyzetekre mindkét ram a diff résidőket. Mindkettő működik jól. Próbáltam minden módon használva csak 1 ram minden résidők működik jus finom. Ami azt jelenti, az egyébként Mikor 2 ram együtt, csak 1 észlelhető. Az új ram, hogy használják is: Kingston KVR667D2N5/1G 1 GB PC2-5300 CL5 240-pin DIMM Mind ugyanaz. |
|
| |||
| |||
| Nos általánosságban meg kell tudni használni PC5200 (667MHz) ezen a gépen, akkor menni fog a lassabb sebesség (533MHz). Miután azt mondta, hogy ha a BIOS nem kimutathassa azt, az egyetlen dolog, amit nem arra utalnak, hogy ellenőrizni, hogy a BIOS-frissítés lesz resove a kérdést. |
|
| |||
| |||
| Igen. Van a BIOS-frissítés, és még mindig ugyanaz. Jól tudta, hogy annak a ténynek köszönhető, hogy elhagyta a kártyanyílás üres jó idő? |
|
| |||
| |||
| Csak ha eltömődött a portól, stb .... Mit ad ez a tiszta, jó? Csak más javaslata lenne kipróbálni swapping a Ram a PC4200 DDR2 (533Mhz), de nincs garancia ez lesz a jobb. |