![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום לך .. יש לי אלא המחשב הישן (5 שנים, Compaq Presario, PC-4200, DDR2 533Mhz). אני קניתי רק 2 X 1GB ראם (PC2-5300, 667Mhz). כשאני הן מוכנסות לתוך רם רם מכונות מזל, רק 1 מהם הוא זוהה. בדקתי מ-BIOS ורק 1 מהם הוא זוהה. הוא יכול להיות הסיבה כי IM באמצעות ראם של מהירות גבוהה יותר? IM מצטער מאוד לא בקי בתחום זה, כך אני צריך קצת עזרה .. תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה מספר הדגם של Presario שלך?
| |||
| |||
| המודל לא. הוא SR1740CF |
|
| |||
| |||
| אישור ... גם הוא צריך להיות מסוגל לטפל 2GB של ראם, כך גם מקל אחד של ראם היא פגומה או ראם היא לא מיושב כראוי. נסה את רם reseating ונקה את משבצות (אוויר דחוס זה טוב), אם לא יותר טוב נסה להסיר מקל אחד ו להחליף את מקלוני בסביבה כדי לזהות איזה מקל הוא רע. |
|
| |||
| |||
| ניסיתי שוב ישיבה הן על רם diff משבצות. שניהם עובדים בסדר. ניסיתי את כל הדרכים להשתמש רק 1 רם בכל מכונות מזל, זה עובד מצוין jus. כלומר, בכל מקרה, כאשר ב שמתי 2 ראם יחד, רק 1 הוא זוהה. החדש של רם שאני נמצא בשימוש: Kingston KVR667D2N5/1G 1 GB PC2-5300 CL5 240-Pin DIMM שניהם אותו דבר. |
|
| |||
| |||
| ובכן באופן כללי אתה אמור להיות מסוגל להשתמש PC5200 (667mhz) זה מכונה, זה פשוט עובד על מהירות איטית יותר (533mhz). לאחר אמר שאם BIOS גילוי זה אינו תקין, רק את מה שאני יכול להציע היא לבדוק האם עדכון BIOS יהיה resove הבעיה. |
|
| |||
| |||
| כן. יש לי את עדכון ה-BIOS וזה עדיין אותו. ובכן הוא יכול להיות בשל העובדה כי יש לי את משבצת נותר ריק במשך די הרבה זמן?? |
|
| |||
| |||
| רק אם הוא סמיך עם אבק ועוד .... האם לתת את זה טוב לנקות? רק הצעה יהיה לנסות להחליף את רם עבור PC4200, DDR2 (533Mhz), אך אין להבטיח זה יהיה יותר טוב. |