![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there .. Man ir diezgan vecs pc (5 gadi, Compaq Presario, PC-4200 DDR2 533MHZ). Es tikko nopirka 2 X 1GB RAM (PC2-5300, 667Mhz). Kad es iekļauj gan ram vērā ram slots, tikai 1 no tiem ir atklāti. Es pārbaudīts no BIOS un tikai 1 no tiem ir atklāti. Vai tas ir tāpēc, ka, jo im izmantojot zveltnis lielāku ātrumu? sorry im nav ļoti labu kompetenci šajā jomā, tāpēc man vajadzīga neliela palīdzība .. Thanks! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāds ir modeļa numuru jūsu Presario?
| |||
| |||
| model no. ir SR1740CF |
|
| |||
| |||
| Labi ... labi tas būtu jāspēj rokturis 2gb RAM, Tā nu vienu stick RAM ir kļūdains vai Ram nav sēž pareizi. Izmēģiniet reseating Ram un tīru slots (saspiests gaiss ir labi), ja ne labāki, mēģiniet likvidējot vienu nūju un pārnešana spieķi apmēram, lai noteiktu, kas pielīp ir slikti. |
|
| |||
| |||
| Es esmu mēģinājis no jauna sēdekļu gan ram par diff laika nišām. Abi strādā labi. Es centos visu veidu, izmantojot tikai 1 RAM jebkurā slots, tas darbojas jus fine. Kas nozīmē, vienalga, kad es lieku 2 ram kopā, tikai 1 ir konstatēts. Jaunu ram, kas i, ko izmanto, ir: Kingston KVR667D2N5/1G 1 GB PC2-5300 CL5 240-Pin DIMM Gan pašu. |
|
| |||
| |||
| Nu, vispārīgi runājot, Jums ir jābūt iespējai izmantot PC5200 (667MHz) šajā mašīnā, tā būs tikai darbs lēnāku ātrumu (533MHz). Ņemot vērā iepriekš sacīto, ka, ja bios nav atklāt to pareizi, vienīgais, ko es varu ieteikt ir pārbaudīt, vai atjauninātu BIOS būs resove jautājumu. |
|
| |||
| |||
| Jā. Man ir updated BIOS, un tas joprojām ir tāds pats. Nu varētu tā būt izskaidrojams ar faktu, ka esmu pa kreisi slots tukšs ilgu laiku? |
|
| |||
| |||
| Tikai tad, ja tas ir aizsērējis ar putekļiem utt .... Vai jums arī tā labs tīrs? Tikai citas ieteikums būtu mēģināt pārnešana RAM PC4200, DDR2 (533MHZ), bet tur nav garantijas, tas būs any better. |