![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna .. Am un PC destul de vechi (5 ani, Compaq Presario, PC-4200, DDR2 533Mhz). Doar ce am cumpărat 2 X 1GB RAM (PC2-5300, 667MHz). Când am introdus ambele ram în ram sloturi, doar 1 din ei este detectat. Am verificat de la BIOS-ul şi doar 1 din ei este detectat. Ar putea fi motivul pentru care, pentru că, folosind im RAM de viteza mai mare? Ne pare rău im nu foarte bine versat în acest domeniu, asa ca am nevoie de ajutor .. Vă mulţumim!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Care este numărul de model al dumneavoastră Presario?
| |||
| |||
| modelul nr. este SR1740CF |
|
| |||
| |||
| OK ... şi ar trebui să fie capabil să manipula 2GB de RAM, Deci, fie un stick de RAM este defect sau de Ram nu este aşezat corect. Încercaţi să reseating de memorie RAM şi curată de sloturi (cu aer comprimat este bine), în cazul în care nu mai încercaţi să eliminaţi un băţ şi schimbarea de tije jurul pentru a identifica care Stick este rău. |
|
| |||
| |||
| Am încercat re-a locurilor ambele RAM pe dif sloturi. Ambele sunt de lucru bine. Am încercat toate modalităţile în folosind doar 1 ram în orice sloturi, it works jus bine. Ceea ce înseamnă, în orice caz, atunci când am pus 2 Ram împreună, doar 1 este detectat. Noul RAM pe care am folosit este: Kingston KVR667D2N5/1G 1 GB PC2-5300 CL5 240-Pin DIMM Ambele la fel. |
|
| |||
| |||
| Ei bine în general, ar trebui să fie capabile să folosească PC5200 (667MHz), în acest sistem, se va lucra doar la viteză mai mică (533mhz). După ce a spus că, dacă BIOS-ul nu este detectarea-l în mod corespunzător, numai alte lucru pe care îl poate sugera este de a verifica dacă o actualizare de BIOS va resove problema. |
|
| |||
| |||
| Da. Am actualizare a BIOS-ului şi este încă la fel. Ei ar putea să fie datorită faptului că am plecat de la slot gol de ceva timp?? |
|
| |||
| |||
| Doar dacă este înfundată cu praf etc .... i-ai da-o bună curat? Numai alte sugestie ar fi să se încerce schimbarea de Ram pentru PC4200, DDR2 (533Mhz), dar nu există nici o garanţie acest lucru va fi mai bine. |
![]() |
|
| Marcaje |