![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj .. Mám radšej staré PC (5 rokov, Compaq Presario, PC-4200, DDR2 533MHz). Práve som kúpil 2 x 1GB RAM (PC2-5300, 667MHz). Keď som sa vložia obe ram do ram sloty, len 1 z nich je detekovaný. Overil som si z BIOS a len 1 z nich je detekovaný. Mohol by to byť dôvod, že v dôsledku použitia im skopci vyššiu rýchlosť? Promiň im ne veľmi dobre vyznajú v tejto oblasti, takže potřebuju pomoct .. Vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aké je číslo modelu svojho Presario?
| |||
| |||
| model no. je SR1740CF |
|
| |||
| |||
| OK ... a mal by byť schopný rukoväť 2GB RAM, Tak buď jeden drevo Ram chybné alebo Ram nie je správne sedí. Skúste reseating barana a vyčistite otvory (stlačený vzduch je dobrá), ak nie je lepšie pokúsiť odstrániť jedno drevo a swapování sa lepia okolo identifikovať, ktoré priľnú je zlý. |
|
| |||
| |||
| som sa pokúsil znovu-posedenie ako na ram diff sloty. Obaja sú v poriadku. Zkoušel jsem všetky spôsoby použitia len 1 ram v žiadnej sloty, funguje jus pokuty. Čo znamená v každom prípade, keď aj predložené 2 ram spoločne, iba 1 je detekovaný. Nové i použité barana, že je: Kingston KVR667D2N5/1G 1 GB PC2-5300 CL5 240-Pin DIMM Obaja rovnaký. |
|
| |||
| |||
| Takže všeobecne povedané, mali by ste byť schopní používať PC5200 (667MHz) v tomto počítači, bude práve práca na pomalšiu rýchlosť (533MHz). Ktorý uviedol, že ak má bios nie je zistiť to správne, len iná vec môžem navrhnúť, je, aby zistil, či aktualizovaný bios bude Rzeszów problému. |
|
| |||
| |||
| Áno. Jsem aktualizoval BIOS a je to stále rovnaké. Tak by to mohlo byť spôsobené tým, že som opustil slot prázdny dlhšiu dobu? |
|
| |||
| |||
| Len vtedy, ak je to upchaté prachom atď .... ste mu dobrú čistej? Jediným ďalším návrhom by sa pokúsiť o swapování Ram pre PC4200, DDR2 (533MHz), ale nie je isté, bude to lepšie. |