![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba .. Ben bir daha pc (5 yıl, Compaq Presario, PC-4200, DDR2 533MHz eski) eski. Ben sadece (PC2-5300, 667Mhz) 2 X 1GB RAM aldım. Ben Ram yuvası haline sadece 1 bunların algılanırsa hem RAM takılı. Ben BIOS'u ve sadece 1 bunların algılandığında kontrol. Bu nedenle olabilir çünkü Sohbet yüksek hız RAM kullanıyor musunuz? üzgünüm Sohbet çok iyi bu konuda ben .. yardıma ihtiyacım var usta Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| What is your Presario ve model numarası nedir?
| |||
| |||
| model no. SR1740CF olduğunu |
|
| |||
| |||
| Tamam ... iyi gerekir 2GB RAM eleBu yüzden RAM ya bir sopa veya hatalı olan Ram düzgün oturmuş değildir. Eğer iyi bir sopa kaldırmayı deneyin ve çevresinde olan sopa kötü tanıtmak için sopalarla swapping RAM reseating ve yuvaları temiz deneyin (iyi), hava sıkıştırılmış. |
|
| |||
| |||
| Ben tekrar denedim-Diff yuvaları iki koç oturma. Her ikisi de iyi çalışıyor. Herhangi bir yuvaları sadece 1 koç kullanarak tüm yolları denedim, bu hukuk iyi çalışır. Hangi Zaten ne zaman birlikte sadece 1 algılandığında 2 koç koymak demektir. Yeni RAM i kullanılır: Kingston KVR667D2N5/1G 1 GB PC2-5300 CL5 240-PIN DIMM Her ikisi de aynı. |
|
| |||
| |||
| Evet genelde bu makinede PC5200 (667mhz) kullanabilmeniz gerekir konuşma, sadece yavaş hızı (533MHz) üzerine çalışacağım. Bu, eğer BIOS'u doğru bir tespit değil, tavsiye tek şey olsun güncelleştirilmiş bir BIOS sorunu resove edecek kontrol etmek olduğunu söyledi olmak. |
|
| |||
| |||
| Evet. Ben BIOS güncelleme var ve hala aynı's. Iyi de epeyce bir süre slot boş kaldı dolayı olabilir? |
|
| |||
| |||
| Ancak toz vb .... ile tıkanmış's bunu vermek mi temiz mi? Sadece diğer öneri PC4200 için Ram swapping) DDR2 (533MHz denemek için, ama bu daha iyi olacak garanti's. |