![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там .. У мене досить старий комп'ютер (5 років, Compaq Presario, PC-4200, DDR2 533MHz). Я тільки що купила 2 X 1GB RAM (PC2-5300, 667Mhz). Коли я вставив як баран в RAM слотів, лише 1 з них виявлені. Я перевірив з BIOS, і лише 1 з них виявлені. Може бути, причина того, що, оскільки їм допомоги барана вище швидкість? На жаль їм не дуже добре розбирається в цій області, так що я потрібна допомога .. Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Який номер моделі вашого Presario?
| |||
| |||
| Model No. є SR1740CF |
|
| |||
| |||
| OK ... а він повинен бути в змозі ручкою 2 Гб ОЗУ, Так що жодна паличка ОЗУ несправні або оперативної пам'яті встановлений неправильно. Спробуйте притирання Рам і чистої слотів (стиснене повітря хороший), якщо не краще, спробуйте видалити одну палицю і перекачування паличками навколо, щоб визначити, які палиці погано. |
|
| |||
| |||
| Я спробував повторно Вітальня як баран на перегляд слотів. Обоє батьків працюють добре. Я випробував усі способи, використовуючи тільки 1 баран в будь-яких слотів, вона працює Jus штрафу. Тобто в будь-якому випадку, коли я поклав 2 RAM разом, визначиться тільки 1. Нові RAM, що я використовував це: Kingston KVR667D2N5/1G 1 Гб PC2-5300 CL5 240-Pin DIMM І те ж саме. |
|
| |||
| |||
| Ну взагалі кажучи Ви повинні мати можливість використовувати PC5200 (667 МГц) в цій машині, то він буде просто працювати на повільній швидкості (533MHz). Сказавши, що, якщо BIOS не виявляє його правильно, єдине, що я можу запропонувати, щоб перевірити чи є оновлений BIOS буде resove питання. |
|
| |||
| |||
| Так. Я оновив BIOS, і це все та ж. Ну могло бути пов'язано з тим, що я залишив гніздо пусте протягом досить тривалого часу? |
|
| |||
| |||
| Тільки якщо він забитий пилу і т.д. .... ти дати йому гарне чисте? Тільки інші пропозиції будуть намагатися перекачування Рам PC4200, DDR2 (533MHz), але немає ніякої гарантії, це буде не краще. |