![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι πρόβλημα που αποφασίζουν για να αγοράσουν υπολογιστή, επειδή και οι δύο έχουν διαφορετικό επεξεργαστή. Το ένα έχει AMD Athlon 64 X2 4000 + και το άλλο Intel Pentium D 820 Dual-Core. Είμαι χρησιμοποιούν σε μεγάλο βαθμό για gaming. Παίζοντας World of Warcraft και Counter-Strike. Ποια είναι καλύτερη; Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σίγουρα η AMD, που έχει την πιο αποδοτική αρχιτεκτονική για gaming. P4 της, ανεξάρτητα από το μοντέλο, είναι χάλια cpu του gaming.
|
| |||
| |||
| Σύμφωνοι. Θα χρησιμοποιηθεί για να παίζουν Counter-Strike πηγή για παλιό μου υπολογιστή και έχει έναν AMD 2600 και ήταν απολύτως ικανή να τρέχει όμορφα για νεότερα μοντέλα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πάρα πολύ επεξεργαστή που χρησιμοποιείται; | chrismorris730 | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 16η Σεπ 2008 11:28 |
| Βοήθεια τι επεξεργαστή βοήθεια παρακαλώ | samwar003 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 20 | 5 Φεβ 2008 07:41 |
| Τι επεξεργαστή και έχουν κάνει; | nsood3 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 24 | 21 Ιαν 2008 20:32 |
| Χρειάζεστε βοήθεια για επεξεργαστή. | banjo7 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 29 Δεκ. 2007 10:14 |
| Ποια επεξεργαστή; | mcdden2 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 18 Οκτ 2007 07:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |