![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam imajući poteškoća odlučivanja na kojem računalo kupiti jer oba imaju različite procesor. Jedno je AMD Athlon 64 X2 4000 +, a drugi Intel Pentium D 820 Dual-Core. Im 'koristeći Internet ljepušan velik dio za gaming. Igranje World of Warcraft i Counter-Strike. Koje je bolje? Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Definitivno AMD, ima učinkovitiju arhitekturu za igranje. P4-a, bez obzira na model, su ušljiv gaming CPU-a.
|
| |||
| |||
| Dogovoreno. Koristio sam igrati counter štrajk-source na mom starom računalu i to je AMD 2600 i to je bio savršeno sposoban lijepo treba izvoditi na novijim modelima. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Previše se koristi procesor? | chrismorris730 | Općenito Software Chat | 7 | 16. Ruj 2008 11:28 |
| Pomoć što procesor ugoditi pomoć | samwar003 | CPU, Matične ploče i RAM | 20 | 5. veljača 2008 07:41 |
| Koji procesor obaviti u imati? | nsood3 | CPU, Matične ploče i RAM | 24 | 21 siječanj 2008 20:32 |
| Trebate li pomoć na procesor. | banjo7 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 29. prosinac 2007 10:14 |
| Koji procesor? | mcdden2 | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 18. listopad 2007 07:01 |
| Thread Tools | |
| |