![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Чудех се, които да отидат с процесор, като моя приятел има 1 на всеки и предлагането им да ме за една и съща цена, Тай Модел BrandAMD Преработвателите TypeDesktop SeriesAthlon 64 ModelADA3800CWBOX CPU Socket TypeCPU Socket TypeSocket AM2 Tech SpecCoreOrleans Multi-CoreSingle-Core NameAthlon 64 3800 + Оперативни Frequency2.4GHz HT2000MHz L1 Cache64KB 64 KB L2 Cache512KB Производство Tech90 Nm 64 битов SupportYes Хипер-Транспорт SupportYes Virtualization Технологии SupportNo Мултимедия InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, 3DNOW! Професионални Voltage1.25/1.35/1.40V Охладителна DeviceHeatsink и Фен е включен или ModelBrandIntel Преработвателите TypeDesktop SeriesCeleron D ModelBX80552360 CPU Socket TypeCPU Socket TypeLGA 775 Tech SpecCoreCedar Mill Multi-CoreSingle-Core NameCeleron D 360 Оперативни Frequency3.46GHz FSB533MHz L1 Cache12KB 16 KB L2 Cache512KB Производство Tech65 Nm 64 битов SupportYes Хипер-Threading SupportNo Virtualization Технологии SupportNo Мултимедия InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T Voltage1.25V-1.300V Охладителна DeviceHeatsink и Фен е включен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами всичко зависи от това какви други хардуерни вече имате, защото са различни подложки И вероятно ще отидем за 3800 +
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съгласува. Celerons са, честно казано, въшлив чипове, дори се пускат в над 3ghz; глупости архитектура, бавна FSB. И те тичам горещо.
|
| |||
| |||
| Тай за инфо Забравих да спомена Това беше най-Compaq sr5010nx или sr5110nx, че съм от избора но изглеждаше точно същите с изключение на mobo и чип Чудех се само система, която трябва да вземете като втори компютър в дома AMD64 3800 + 2,4 грама или Celeron D360 3,46 грама Бях объркана, защото Celeron е 1 грам-високи |
|
| |||
| |||
| Това не е всичко за MHz скорост на процесора, това е за това как ефективно (мощност, време) те процес. И как бързо да споделят с останалите компоненти в компютъра (FSB). Celerons имат много тръбопроводни етапи, 16 Мисля, Athlons са по-скоро 12 (работна памет от тук). Intel архитектурата на по-възрастните (P4's, Celeron's) бяха въшлив чипове Intel оттам опитва свирепия сила начин просто да ги бързо и по-бързо. Това създава много повече отпадъци топлина, и причинява процесора да тече hotter. Не, ако ще годни, отидете за Athlon но провери, че е съвместима с дънната платка на компютъра.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |