![]() |
|
| |||
| |||
| αναρωτιούνται που να πάνε με επεξεργαστή, όπως ο φίλος μου έχει και 1 από κάθε προσφορά σε μένα για την ίδια τιμή, TY Μοντέλο BrandAMD Επεξεργαστές TypeDesktop SeriesAthlon 64 ModelADA3800CWBOX CPU TypeCPU Socket AM2 Socket TypeSocket Tech SpecCoreOrleans Multi-CoreSingle-Core NameAthlon 64 3800 + Λειτουργικά Frequency2.4GHz HT2000MHz L1 Cache64KB 64 KB L2 Cache512KB Βιομηχανία Tech90 nm 64 bit SupportYes Hyper-Μεταφορές SupportYes Virtualization Technology SupportNo Multimedia InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, 3DNOW! Επαγγελματικά Voltage1.25/1.35/1.40V Ψύξη DeviceHeatsink και περιλαμβάνονται Fan ή ModelBrandIntel Επεξεργαστές TypeDesktop SeriesCeleron D ModelBX80552360 CPU Socket TypeCPU Socket TypeLGA 775 Tech SpecCoreCedar Mill Multi-CoreSingle-Core NameCeleron D 360 Λειτουργικά Frequency3.46GHz FSB533MHz L1 Cache12KB 16 KB L2 Cache512KB Βιομηχανία Tech65 nm 64 bit SupportYes Hyper-Threading SupportNo Virtualization Technology SupportNo Multimedia InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T Voltage1.25V-1.300V Ψύξη DeviceHeatsink και περιλαμβάνονται Fan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και όλα εξαρτώνται από το τι άλλο υλικό ήδη έχετε επειδή είναι διαφορετικές οι υποδοχές Και μάλλον θα πάμε για το 3800 +
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συμφωνώ. Celerons είναι, ειλικρινά, χάλια μάρκες, ακόμη και λειτουργεί σε πάνω από 3GHz? Χάλια αρχιτεκτονική, αργή FSB. Και τρέχει ζεστό.
|
| |||
| |||
| TY για info Ξέχασα να αναφέρω ήταν η Compaq sr5010nx ή το sr5110nx ότι ήμουν επιλογή από αλλά φαινόταν ακριβώς το ίδιο, εκτός από το mobo και chipset αναρωτήθηκε μόνο που θ σύστημα θα πρέπει να πάρετε ως δεύτερο υπολογιστή στο σπίτι amd64 3800 + 2.4g ή το Celeron D360 3.46g i ήταν συγκεχυμένος, διότι οι Celeron έχει υψηλότερο 1g |
|
| |||
| |||
| Δεν είναι όλα σχετικά με την ταχύτητα ενός MHz CPU, είναι σχετικά με τον τρόπο αποτελεσματικά (ενέργεια, χρόνο) που επεξεργάζονται. Και πόσο γρήγορα θα μοιραστεί με το υπόλοιπο των συστατικών του PC (FSB). Celerons έχουν πολλά στάδια του αγωγού, 16 νομίζω, Athlons έχουν περισσότερο σαν 12 (από τη μνήμη εργασίας εδώ). Μεγάλα αρχιτεκτονική της Intel (P4 της, Celeron της) ήταν χάλια τσιπ της Intel, ως εκ τούτου, προσπαθεί ωμής βίας το μόνο τρόπο που τους ταχύτερα και με πιο γρήγορο ρυθμό. Αυτό δημιουργεί ένα πολύ πιο απορριπτόμενης θερμότητας, και προκαλεί την cpu να τρέχει θερμότερος. Όχι, αν σας ταιριάζει, πηγαίνετε για το Athlon, αλλά ελέγχει να είναι συμβατή με τη μητρική πλακέτα στον υπολογιστή.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πάρα πολύ επεξεργαστή που χρησιμοποιείται; | chrismorris730 | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 16η Σεπ 2008 11:28 |
| Βοήθεια τι επεξεργαστή βοήθεια παρακαλώ | samwar003 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 20 | 5 Φεβ 2008 07:41 |
| Τι επεξεργαστή και έχουν κάνει; | nsood3 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 24 | 21 Ιαν 2008 20:32 |
| Χρειάζεστε βοήθεια για επεξεργαστή. | banjo7 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 29 Δεκ. 2007 10:14 |
| Ποια επεξεργαστή | deeajz | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 22 Δεκ. 2007 16:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |