![]() |
| |||||||
| Rekisteröidy | Sivustokartta Spy | Käyttäjälista | Lahjoita | Haku | Today's Posts | Mark Forums Read | Foorumin säännöt |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| mietit mikä prosessori mennä kanssa, kuten ystäväni on 1 kunkin ja tarjoamalla heille minulle saman hinnan, ty Malli BrandAMD Jalostajat TypeDesktop SeriesAthlon 64 ModelADA3800CWBOX CPU Socket TypeCPU Socket TypeSocket AM2 Tech SpecCoreOrleans Multi-CoreSingle-Core NameAthlon 64 3800 + Liikevoitto Frequency2.4GHz HT2000MHz L1 Cache64KB +64 KB L2 Cache512KB Manufacturing Tech90 nm 64 bittinen SupportYes Hyper-Transport SupportYes Virtualization Technology SupportNo Multimedia InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, 3DNow! Professional Voltage1.25/1.35/1.40V Cooling DeviceHeatsink ja Fan sisältyvät tai ModelBrandIntel Jalostajat TypeDesktop SeriesCeleron D ModelBX80552360 CPU Socket TypeCPU Socket TypeLGA 775 Tech SpecCoreCedar Mill Multi-CoreSingle-Core NameCeleron D 360 Liikevoitto Frequency3.46GHz FSB533MHz L1 Cache12KB +16 KB L2 Cache512KB Manufacturing Tech65 nm 64 bittinen SupportYes Hyper-kierteitykseen SupportNo Virtualization Technology SupportNo Multimedia InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T Voltage1.25V-1.300V Cooling DeviceHeatsink ja Fan sisältyvät |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No se riippuu siitä, mitä muita laitteita sinulla on jo, koska ovat erilaisia pistorasiat Ja haluaisin luultavasti mennä varten 3800 +
www.Trade4Free.ie Todellinen uhka ei ole se, että tietokoneet alkavat ajatella, kuten miehetkin, mutta että miehet alkavat ajatella, kuten tietokoneisiin. Jos ei ole vaihtoehto, ei voida valita! ![]() My System: Jotkut muut rakastaja!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olen samaa mieltä. Celerons ovat sanottuna vastenmielinen sirut, vaikka käynnissä yli 3 GHz; crap arkkitehtuuri, hidas FSB. Ja ne suoritetaan kuuma.
|
| |||
| |||
| ty info unohdin mainita se oli Compaq sr5010nx tai sr5110nx että olin valitsemalla mutta ne näyttävät täsmälleen sama paitsi mobo ja siru juuri miettinyt, mikä järjestelmä i pitäisi tarttua kuin toinen tietokone talon amd64 3800 + 2.4g tai Celeron D360 3.46g Olin hämmentynyt, sillä Celeron on 1g korkeampi |
|
| |||
| |||
| Se ei ole kysymys MHz nopeus on CPU, kyse oli siitä, miten tehokkaasti (teho, aika) ne käsittelevät. Ja kuinka nopeasti ne jakavat loput osat pc (FSB). Celerons on paljon putkijohdoissa vaiheissa, 16 mielestäni Athlons on enemmän kuin 12 (työ-muistista tästä). Intelin older arkkitehtuuri (P4: n, Celeron's) oli kurja siruja siten Intel yrittää brute force tavalla vain tekemällä niistä nopeammin ja nopeammin. Tämä luo paljon hukkalämpöä, ja saa suoritintehon suorittaa lämpimämpää. Nope, jos se tulee tarpeelliseksi, mennä Athlon mutta Tarkasta se on yhteensopiva emolevyn että st.
__________________ Kuulin wow on parempi ehkäisimet sitten pilleri ei vitsi i pelataan rs 2-3 vuotta ja 2 viikkoa, kun olen lopettanut i kadottanut neitsyys. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Kirjanmerkit |
Samanlaisia Threads | ||||
| Kierre | Thread Starter | Forum | Vastaukset | Last Post |
| Liian paljon prosessori käytetään? | chrismorris730 | General Software Chat | 7 | 16. Sep 2008 11:28 |
| Ohje mitä prosessorin voit auttaa | samwar003 | CPUs, Emolevyt & RAM | 20 | 5th Feb 2008 07:41 |
| Mikä prosessori do u on? | nsood3 | CPUs, Emolevyt & RAM | 24 | 21. Jan 2008 20:32 |
| Tarvitsetko apua prosessori. | banjo7 | CPUs, Emolevyt & RAM | 1 | 29. Joulukuu 2007 10:14 |
| Mikä prosessori | deeajz | CPUs, Emolevyt & RAM | 2 | 22. Joulukuu 2007 16:20 |
| Thread Tools | |
| |