![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| pitajući se što se za procesor, kao što moj prijatelj ima 1 od svakog i nude ih da mi za istu cijenu, tima Model BrandAMD Procesori TypeDesktop SeriesAthlon 64 ModelADA3800CWBOX CPU TypeCPU Socket AM2 Socket TypeSocket Tech SpecCoreOrleans Multi-CoreSingle-Core NameAthlon 64 3800 + Operacijski Frequency2.4GHz HT2000MHz L1 Cache64KB 64 KB L2 Cache512KB Proizvodnja Tech90 nm 64 bita SupportYes Hyper-Transport SupportYes Tehnologija virtualizacije SupportNo Multimedija InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, 3DNOW! Stručni Voltage1.25/1.35/1.40V Cooling Fan DeviceHeatsink i uključena ili ModelBrandIntel Procesori TypeDesktop SeriesCeleron D ModelBX80552360 CPU Socket TypeCPU Socket TypeLGA 775 Tech SpecCoreCedar Mill Multi-CoreSingle-Core NameCeleron D 360 Operacijski Frequency3.46GHz FSB533MHz L1 Cache12KB 16 KB L2 Cache512KB Proizvodnja Tech65 nm 64 bita SupportYes Hyper-Threading SupportNo Tehnologija virtualizacije SupportNo Multimedija InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T Voltage1.25V-1.300V Cooling Fan DeviceHeatsink i uključena |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa to sve ovisi o tome što drugi hardver ste već zato što su različite utičnice I ja bih vjerojatno ići za 3800 +
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA slagati. Celerons su, iskreno, ušljiv čips, čak i na trčanje preko 3ghz; sranje arhitekture, spor FSB. A oni izvoditi vruća.
|
| |||
| |||
| tima za info JA je zaboravio to spomenuti to je bio Compaqa sr5010nx ili sr5110nx da sam odabirom iz ali oni činiti se isti osim mobo i chip samo čudio i sustav koji bi trebao hvataljka kao druga računala u kući AMD64 3800 + 2.4g ili Celeron D360 3.46g Bila sam zbunjena jer Celeron ima veći 1g |
|
| |||
| |||
| To nije sve o brzini od MHz CPU, radi se o tome kako učinkovito (snaga, vrijeme) su proces. A koliko će se brzo dijele sa ostatkom komponenti u računalo (FSB). Celerons imaju dosta cjevovod pozornicama, 16 mislim, Athlons su više kao 12 (iz radne memorije ovdje). Intel je starije arhitekture ('s P4, Celeron-a) su ušljiv Intel chips time se pokušavaju na silu način samo što ih brže i brže. To stvara puno više otpadna toplina, a uzroci CPU izvoditi hotter. Nope, ako ćemo stati, idi za Athlon, ali to ček Internet je kompatibilan s PC-u matične ploče.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |