![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
csodálkozó amely processzor megy, mint a barátom már minden 1 és számukra nekem ugyanazt az árat,
ty Model BrandAMD Processzorok TypeDesktop SeriesAthlon 64 ModelADA3800CWBOX TypeCPU CPU Socket TypeSocket Socket AM2 Tech SpecCoreOrleans Multi-CoreSingle-Core NameAthlon 64 3800 + Működési Frequency2.4GHz HT2000MHz L1 Cache64KB 64 KB L2 Cache512KB Gyártás Tech90 nm 64 darab SupportYes Hyper-Transport SupportYes Virtualizációs Technológia SupportNo Multimédia InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, 3DNow! Szakmai Voltage1.25/1.35/1.40V Hűtés DeviceHeatsink és Fan included vagy ModelBrandIntel Processzorok TypeDesktop SeriesCeleron D ModelBX80552360 CPU Socket TypeCPU Socket TypeLGA 775 Tech SpecCoreCedar Mill Multi-CoreSingle-Core NameCeleron D 360 Működési Frequency3.46GHz FSB533MHz L1 Cache12KB 16 KB L2 Cache512KB Gyártás Tech65 nm 64 darab SupportYes Hyper-Threading SupportNo Virtualizációs Technológia SupportNo Multimédia InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T Voltage1.25V-1.300V Hűtés DeviceHeatsink és Fan included |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nos, minden attól függ, hogy milyen egyéb hardver már van, mert az eltérő aljzatok
És azt talán megy az 3800 +
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Én egyet.
Celerons van, őszintén, tetves chipek, még futó feletti 3GHz; crap építészet, lassú FSB. És run hot.
|
|
|
|||
|
|||
|
ty for info
Elfelejtettem megemlíteni, Ez volt a compaq sr5010nx vagy az, hogy én sr5110nx közül választhatnak de úgy tűnt, pontosan ugyanolyan, kivéve a mobo és chip csak csodálkoztam, amely rendszert kellene megragad, mint egy számítógép a házban amd64 3800 + 2.4g vagy Celeron D360 3.46g Én voltam zavarodva, mert a Celeron a 1g magasabb |
|
|
|||
|
|||
|
Ez nem minden az mhz sebessége a CPU, ez arról szól, hogy hatékony (energia, idő) a folyamatban. És milyen gyorsan akárcsak a többi komponens a PC-re (FSB).
Celerons sok gázvezeték szakaszában, a 16. Azt hiszem, Athlons több mint 12 (itt működik a memóriából.) Intel architektúra idősebb (P4's, Celeron is) volt tetves Intel chipek így próbálják a brute force módon csak őket gyorsabban és gyorsabban. Ez jóval több a hő, és okozza a cpu-hoz fuss forróbb. Nem, ha lesz alkalmas, akkor az Athlon, de ellenőrizni, hogy összeegyeztethető az alaplap a számítógép között.