![]() |
|
| |||
| |||
| תוהה אילו מעבדים ללכת איתו, כמו חבר שלי יש 1 של כל ומציעים לי אותם עבור אותו מחיר, טאי דגם BrandAMD מעבדים TypeDesktop SeriesAthlon 64 ModelADA3800CWBOX CPU TypeCPU Socket AM2 Socket TypeSocket טק SpecCoreOrleans Multi-core-CoreSingle NameAthlon 64 3800 + הפעלה Frequency2.4GHz HT2000MHz L1 Cache64KB 64 KB L2 Cache512KB ייצור Tech90 nm 64 ביט SupportYes יתר התחבורה SupportYes טכנולוגיית הדמיה SupportNo מולטימדיה InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, 3DNOW! מקצוען Voltage1.25/1.35/1.40V קירור ו DeviceHeatsink פאן כללה או ModelBrandIntel מעבדים TypeDesktop SeriesCeleron ד ModelBX80552360 CPU Socket TypeCPU Socket TypeLGA 775 טק SpecCoreCedar Mill Multi-core-CoreSingle NameCeleron ד 360 הפעלה Frequency3.46GHz FSB533MHz L1 Cache12KB 16 KB L2 Cache512KB ייצור Tech65 nm 64 ביט SupportYes יתר SupportNo תברוג טכנולוגיית הדמיה SupportNo מולטימדיה InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T Voltage1.25V-1.300V קירור ו DeviceHeatsink פאן כללה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן זה הכל תלוי מה אחר חומרה יש לך כבר, כי הן שונות Sockets והייתי כנראה ללכת על 3800 +
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I concur. Celerons הם, בכנות, מפורעש נשבר, גם לפעול בשעה מעל 3ghz; שטויות אדריכלות, איטי fsb. והם מפעילים חם.
|
| |||
| |||
| טאי עבור מידע שכחתי להזכיר זה היה Compaq sr5010nx או sr5110nx שאני בחירה מתוך אבל הם נראה בדיוק אותו הדבר, מלבד צ 'יפ ו mobo רק תוהה אילו מערכת אני צריך לתפוס כמו המחשב השני בבית amd64 3800 + 2.4g או Celeron D360 3.46g הייתי מבולבל, כי יש Celeron 1G גבוה |
|
| |||
| |||
| זה לא הכל על MHz מהירות של CPU, זה על אופן יעיל (כוח, זמן) הם תהליך. מהר ואיך הם חולקים עם שאר הרכיבים של המחשב (fsb). Celerons יש הרבה צנרת שלבי, 16, אני חושב, יש Athlons יותר כמו 12 (מתוך הזיכרון עובד כאן). הארכיטקטורה של אינטל ישנים (P4's, Celeron's) היו מפורעש נשבר ולכן אינטל מנסה לכפות את חיה רק דרך הפיכתם מהר מהר ו. זה יוצר הרבה יותר פסולת החום, ואת גורמת CPU לרוץ hotter. לא, אם הוא יהיה כשיר, ללכת על Athlon אך האם לבדוק את זה תואם את לוח האם של המחשב.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |