![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| įdomu, kokius procesorius eiti su, mano draugas 1 iš kiekvienos ir siūlyti juos man už tą pačią kainą, tu Modelis BrandAMD Perdirbėjai TypeDesktop SeriesAthlon 64 ModelADA3800CWBOX CPU Socket TypeCPU Socket TypeSocket AM2 Technika SpecCoreOrleans Multi-Core CoreSingle NameAthlon 64 3800 + Veiklos Frequency2.4GHz HT2000MHz L1 Cache64KB 64 KB L2 Cache512KB Gamyba Tech90 nm, 64 bitų SupportYes Hyper-Transport SupportYes Virtualization Technology SupportNo Multimedija InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, 3DNow! Profesinė Voltage1.25/1.35/1.40V Aušinimo DeviceHeatsink ir ventiliatoriaus įtrauktas arba ModelBrandIntel Perdirbėjai TypeDesktop SeriesCeleron D ModelBX80552360 CPU Socket TypeCPU Socket TypeLGA 775 Technika SpecCoreCedar malūnas Multi-Core CoreSingle NameCeleron D 360 Veiklos Frequency3.46GHz FSB533MHz L1 Cache12KB 16 KB L2 Cache512KB Gamyba Tech65 nm, 64 bitų SupportYes Hyper-Threading SupportNo Virtualization Technology SupportNo Multimedija InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T Voltage1.25V-1.300V Aušinimo DeviceHeatsink ir ventiliatoriaus įtrauktas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na viskas priklauso nuo to, ką kita įranga jau turite, nes yra skirtingi lizdai O aš tikriausiai daugiau už 3800 +
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sutinku. Celerons yra, tiesą sakant, Wszawy lustai, net važiuojant virš 3GHz; šūdas architektūra, lėtai FSB. Ir jie paleisti karšta.
|
| |||
| |||
| tu už info I forgot to mention buvo Compaq sr5010nx arba sr5110nx, kad aš iš katalogo bet jie atrodė lygiai toks pats, išskyrus MOBO ir chip tiesiog iškėlė sistema, kurioje turėčiau paimti kaip antrasis kompiuteris namuose AMD64 3800 + 2.4G arba Celeron D360 3.46g buvau supainiotas dėl Celeron turi 1g didesnis |
|
| |||
| |||
| Tai ne tik apie greitį, MHz CPU, tai apie tai, kaip efektyviai (galią, laiku) jie procesas. Ir kaip greitai jie kartu ir į PC (FSB komponentai poilsio). Celerons turėti vamzdynų eiga aikštelė, 16 aš manau, Athlons daugiau kaip 12 (darbo iš atminties čia). Intel vyresnio amžiaus architektūra (P4's, Celeron's) buvo Vargšas lustai taigi Intel bando Brute Force būdas tiesiog padaryti juos greičiau ir greičiau. Tai sukuria daug daugiau atliekų šiluma, ir priežastis CPU šilčiau. Nope, jei ji bus tinkama, eiti Athlon bet patikrinti tai yra suderinama su į kompiuterio pagrindinę plokštę.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Per daug procesoriaus naudojama? | chrismorris730 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 16 rugsėjis 2008 11:28 |
| Pagalba Kas procesorius prašom padėti | samwar003 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 20 | 5 vasaris 2008 07:41 |
| Kas procesorius do u turite? | nsood3 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 24 | 21 sausis 2008 20:32 |
| Reikia pagalbos dėl procesoriaus. | banjo7 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 29 gruodis 2007 10:14 |
| Kuris procesorius | deeajz | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 22 gruodis 2007 16:20 |
| Temos įrankiai | |
| |