![]() |
|
| |||
| |||
| jautājums, ko procesors iet ar, jo mans draugs ir 1 no katra un piedāvājot viņiem man par vienādu cenu, ty Modelis BrandAMD Processors TypeDesktop SeriesAthlon 64 ModelADA3800CWBOX CPU Socket TypeCPU Socket TypeSocket AM2 Tech SpecCoreOrleans Multi-CoreSingle-Core NameAthlon 64 3800 + Darbības Frequency2.4GHz HT2000MHz L1 Cache64KB 64 KB L2 Cache512KB Manufacturing Tech90 nm 64 bit SupportYes Hiper-Transport SupportYes Virtualization Technology SupportNo Multimedia InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, 3DNOW! Professional Voltage1.25/1.35/1.40V Cooling DeviceHeatsink un Fan iekļauts vai ModelBrandIntel Processors TypeDesktop SeriesCeleron D ModelBX80552360 CPU Socket TypeCPU Socket TypeLGA 775 Tech SpecCoreCedar Mill Multi-CoreSingle-Core NameCeleron D 360 Darbības Frequency3.46GHz FSB533MHz L1 Cache12KB 16 KB L2 Cache512KB Manufacturing Tech65 nm 64 bit SupportYes Hyper-Threading SupportNo Virtualization Technology SupportNo Multimedia InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T Voltage1.25V-1.300V Cooling DeviceHeatsink un Fan iekļauts |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labi tas viss ir atkarīgs no kāda cita aparatūra jums jau ir jo ir dažādas rozetes Un es droši vien iet par 3800 +
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es piekrītu. Celerons ir, atklāti sakot, draņķīgs skaidas, pat darbojas virs 3GHz, crap arhitektūra, lēna FSB. Un viņi vada karsti.
|
| |||
| |||
| ty for info Es aizmirsu pieminēt tā bija compaq sr5010nx vai sr5110nx, ka man bija izvēlēties kādu no bet viņi likās tieši tā pati, izņemot MOBO un chip tikko radās jautājums, kura sistēma man būtu paķert kā otro datoru māja amd64 3800 + 2.4 vai Celeron D360 3.46g i bija apjukuši, jo Celeron ir 1g augstāka |
|
| |||
| |||
| Tas nav visu par mhz ātrumu CPU, tas ir par to, kā efektīvāk (jauda, laiks) tie pārstrādā. Un cik ātri tie dalīties ar pārējo kas pc (FSB sastāvdaļām). Celerons ir daudz cauruļvadu posmiem, 16 Es domāju, Athlons ir vairāk kā 12 (strādā no atmiņas šeit). Intel vecāks arhitektūra (P4's, Celeron's) bija draņķīgs skaidas tātad Intel mēģina brutālu spēku kā tikai padarot tās ātrākas un ātrāk. Tas rada daudz vairāk atkritumu siltumu, un izraisa CPU palaist karstāks. Nē, ja būs piemērots, dodieties uz Athlon taču pārliecinieties, ka tas ir saderīgs ar mātesplatē gab.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |