![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Zastanawiałem się, które się z procesora, jak mój przyjaciel ma 1 każdego i oferując je do mnie w tej samej cenie, ty Model BrandAMD Procesory TypeDesktop SeriesAthlon 64 ModelADA3800CWBOX TypeCPU procesora Socket AM2 Socket TypeSocket Technika SpecCoreOrleans Multi-CoreSingle-Core NameAthlon 64 3800 + Operacyjny Frequency2.4GHz HT2000MHz L1 Cache64KB +64 KB L2 Cache512KB Produkcja Tech90 nm 64-bitowa SupportYes Hyper-Transport SupportYes Technologia wirtualizacji SupportNo Multimedia InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, 3DNow! Profesjonalne Voltage1.25/1.35/1.40V Cooling Fan DeviceHeatsink i zawarte lub ModelBrandIntel Procesory TypeDesktop SeriesCeleron D ModelBX80552360 CPU Socket TypeCPU Socket TypeLGA 775 Technika SpecCoreCedar Mill Multi-CoreSingle-Core NameCeleron D 360 Operacyjny Frequency3.46GHz FSB533MHz L1 Cache12KB +16 KB L2 Cache512KB Produkcja Tech65 nm 64-bitowa SupportYes Hyper-Threading SupportNo Technologia wirtualizacji SupportNo Multimedia InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T Voltage1.25V-1.300V Cooling Fan DeviceHeatsink i zawarte |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Więc to wszystko zależy od tego, co innego sprzętu już masz, ponieważ są różne gniazda I prawdopodobnie go do 3800 +
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I concur. Celerons są, mówiąc, zawszony chipy, nawet działa na ponad 3ghz; crap architektury powoli FSB. A oni uruchomić gorąca.
|
| |||
| |||
| ty za info zapomniałem wspomnieć był to compaq sr5010nx lub sr5110nx że byłem z wyboru ale wydawało się to samo z wyjątkiem Mobo i chip tylko zastanawiał się, który system i powinien chwycić za drugi komputer w domu amd64 3800 + 2.4g lub Celeron D360 3.46g I was confused ponieważ Celeron ma 1g wyższe |
|
| |||
| |||
| To nie wszystko o MHz prędkość CPU, to o tym, jak skutecznie (moc, czas), które przetwarzają. I jak szybko oni podzielić się z resztą składników komputera (FSB). Celerons dużo rurociągu etapach, 16 Myślę, Athlons mieć więcej jak 12 (tutaj pracy z pamięci). Intel starszymi architektury (P4's, Celeron's) były zawszony chipy Intel próbuje więc w brutalnej siły sposób tylko czyniąc je coraz szybciej. Stwarza to wiele więcej ciepła odpadowego, a także powoduje, że CPU uruchomić hotter. Nie, jeśli będziemy pasuje, przejdź do Athlon ale sprawdzić to jest zgodne z płyty głównej w komputerze.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Zakładki |