![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| întrebam care sa merg cu procesor, astfel cum a fost prietenul meu are 1 din fiecare şi oferindu-le la mine pentru acelaşi preţ, ty Model BrandAMD Procesoare TypeDesktop SeriesAthlon 64 ModelADA3800CWBOX CPU Socket TypeCPU Socket TypeSocket AM2 Tech SpecCoreOrleans Multi-CoreSingle-Core NameAthlon 64 3800 + De operare Frequency2.4GHz HT2000MHz L1 Cache64KB 64 KB L2 Cache512KB Manufacturing Tech90 nm 64 bit SupportYes Hyper-Transport SupportYes Tehnologia de virtualizare SupportNo Multimedia InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, 3DNOW! Professional Voltage1.25/1.35/1.40V DeviceHeatsink de răcire şi ventilator inclus sau ModelBrandIntel Procesoare TypeDesktop SeriesCeleron D ModelBX80552360 CPU Socket TypeCPU Socket TypeLGA 775 Tech SpecCoreCedar Mill Multi-CoreSingle-Core NameCeleron D 360 De operare Frequency3.46GHz FSB533MHz L1 Cache12KB 16 KB L2 Cache512KB Manufacturing Tech65 nm 64 bit SupportYes Hyper-Threading SupportNo Tehnologia de virtualizare SupportNo Multimedia InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T Voltage1.25V-1.300V DeviceHeatsink de răcire şi ventilator inclus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine totul depinde de ce alte hardware aveţi deja, deoarece sunt diferite prize Si as vrea sa merg, probabil, pentru 3800 +
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu de acord. Celerons sunt, sincer, plin chips-uri, chiar şi să fie difuzate la peste 3ghz; prostiile arhitectura, FSB lent. Si au rulat la cald.
|
| |||
| |||
| ty pentru info Am uitat să menţionez acesta a fost Compaq sr5010nx sau de sr5110nx că am fost de la alegerea dar au parut exact acelaşi cu excepţia mobo şi chip doar intreb care ar trebui să ia-i de sistem ca un al doilea calculator in casa amd64 3800 + 2.4g sau Celeron D360 3.46g Am fost confundat pentru că Celeron a 1g mai mare |
|
| |||
| |||
| Nu e vorba de o viteza de MHz CPU, este vorba despre cât de eficient (putere, timp) au proces. Şi cât de repede le împărtăşesc cu restul componentelor din PC-ul (FSB). Celerons avea o mulţime de conducte etape, 16 cred, Athlons au mai mult ca 12 (de la memoria de lucru aici). Intel a mai vechi de arhitectura (P4 lui, Celeron a) au fost prost cipuri Intel a încercat, prin urmare, de brute force modul de a le face chiar mai repede şi mai repede. Astfel, se creează un lot mai multe deşeuri de căldură, precum şi cauze de procesor pentru a rula mai fierbinte. Nu, în cazul în care acesta va potrivi, du-te pentru a verifica Athlon, dar nu este compatibil cu placa de bază în bucăţi.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Marcaje |