![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Rozmýšľate, ktoré procesor ísť, ako môj priateľ má 1 každého a ponúknuť im, aby mi za rovnakú cenu, ty Model BrandAMD Procesory TypeDesktop SeriesAthlon 64 ModelADA3800CWBOX TypeCPU Procesory Socket AM2 Socket TypeSocket Tech SpecCoreOrleans Multi-CoreSingle-Core NameAthlon 64 3800 + Prevádzkové Frequency2.4GHz HT2000MHz L1 Cache64KB +64 KB L2 Cache512KB Výrobné Tech90 nm 64 bit SupportYes Hyper-Transport SupportYes Virtualizačné technológie SupportNo Multimediálne InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, 3DNow! Profesionálny Voltage1.25/1.35/1.40V Chladenie a DeviceHeatsink Fan zahrnuté alebo ModelBrandIntel Procesory TypeDesktop SeriesCeleron D ModelBX80552360 Procesory Socket TypeCPU Socket TypeLGA 775 Tech SpecCoreCedar Mill Multi-CoreSingle-Core NameCeleron D 360 Prevádzkové Frequency3.46GHz FSB533MHz L1 Cache12KB +16 KB L2 Cache512KB Výrobné Tech65 nm 64 bit SupportYes Hyper-Threading SupportNo Virtualizačné technológie SupportNo Multimediálne InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T Voltage1.25V-1.300V Chladenie a DeviceHeatsink Fan zahrnuté |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To všetko závisí na tom, čo ostatní hardware už máte, pretože sú iné zásuvky A já bych asi ísť na 3800 +
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I zhodujú. Celerons je, úprimne povedané, mizerná čipy, dokonca pohybuje okolo 3GHz; dobrotu architektúra, pomalé FSB. A pretekajú horúce.
|
| |||
| |||
| ty pre info Zabudol som sa zmieniť je to Compaq sr5010nx alebo sr5110nx, že som bola z výberu ale zdalo sa rovnakú výnimkou Mobo a čipovej len divili aj systém, ktorý by si mali stiahnuť ako druhý počítač v dome AMD64 3800 + 2.4G alebo Celeron D360 3,46 g Bola som zmätená, pretože Celeron má vyššiu 1g |
|
| |||
| |||
| Nie je to všetko o MHz rýchlosti CPU, je to o tom, ako efektívne (výkon, čas), ktoré procesom. A ako rýchlo budú zdieľať s ostatnými komponentmi v PC (FSB). Celerons mať veľa potrubia štádií, 16 Myslím si, Athlons mať viac ako 12 (z pracovnej pamäti tu). Intel to staršej architektúry (P4 to, Celeron je) bola mizerná čipy Intel teda skúsiť hrubou silou cestu len aby im rýchlejšie a rýchlejšie. To vytvára omnoho viac odpadové teplo, a spôsobuje, že sa cpu spustiť žhavější. Nie, ak to bude vhodné, ísť pre Athlon, ale kontrola je kompatibilný s desce v počítači.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Príliš veľa procesorov používa? | chrismorris730 | Všeobecné Software Chat | 7 | 16. September 2008 11:28 |
| Pomoc aký procesor prosím pomôžte | samwar003 | Procesory, základné dosky & RAM | 20 | 5. február 2008 07:41 |
| Čo robiť u procesora mať? | nsood3 | Procesory, základné dosky & RAM | 24 | 21 januára 2008 20:32 |
| Potrebujete pomoc na procesore. | banjo7 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 29. decembra 2007 10:14 |
| Ktorý procesor | deeajz | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 22. december 2007 16:20 |
| Thread Tools | |
| |