![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| питајући се што се за процесор, као што мој пријатељ има 1 од сваког и нуде их да ми за исту цену, тима Модел БрандАМД Процесори ТыпеДесктоп СериесАтхлон 64 МоделАДА3800ЦУБОКС ЦПУ ТыпеЦПУ соцкет АМ2 соцкет ТыпеСоцкет Тецх СпецЦореОрлеанс Мулти-ЦореСингле-Цоре НамеАтхлон 64 3800 + Оперативни Фрекуенцы2.4ГХз ХТ2000МХз Л1 Цацхе64КБ 64 КБ Л2 Цацхе512КБ Производња Тецх90 нм 64 бита СуппортЫес Хыпер-Транспорт СуппортЫес Технологија виртуализације СуппортНо Мултимедија ИнструцтионММКС, ССЕ, ССЕ2, ССЕ3, 3ДНОУ! Стручни Волтаге1.25/1.35/1.40В Цоолинг Фан ДевицеХеатсинк и укључена или МоделБрандИнтел Процесори ТыпеДесктоп СериесЦелерон Д МоделБКС80552360 ЦПУ соцкет ТыпеЦПУ соцкет ТыпеЛГА 775 Тецх СпецЦореЦедар Милл Мулти-ЦореСингле-Цоре НамеЦелерон Д 360 Оперативни Фрекуенцы3.46ГХз ФСБ533МХз Л1 Цацхе12КБ 16 КБ Л2 Цацхе512КБ Производња Тецх65 нм 64 бита СуппортЫес Хыпер-Тхреадинг СуппортНо Технологија виртуализације СуппортНо Мултимедија ИнструцтионММКС, ССЕ, ССЕ2, ССЕ3, ЕМ64Т Волтаге1.25В-1.300В Цоолинг Фан ДевицеХеатсинк и укључена |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па то све зависи о томе шта други хардвер сте већ зато што су различите утичнице И ја бих вероватно ићи за 3800 +
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА слагати. Целеронс су, искрено, ушљив ЦИПС, чак и на трчање преко 3гхз; срање архитектуре, спор ФСБ. А они изводити врућа.
|
| |||
| |||
| тима за инфо ЈА је заборавио то споменути то је био Цомпак ср5010нкс или ср5110нкс да сам одабиром из али они чинити се исти осим мобо и цхип само чуди и систем који би требао ручка као друга рачунара у кући АМД64 3800 + 2.4г или Целерон Д360 3.46г Била сам збуњена јер Целерон има већи 1г |
|
| |||
| |||
| То није све о брзини од МХз ЦПУ, ради се о томе како да ефикасно (снага, време) су процес. А колико ће се брзо деле са остатком компоненти у рачунар (ФСБ). Целеронс имају доста цјевовода сценама, 16 мислим, Атхлонс су више као 12 (из радне меморије овде). Интел је старије архитектуре ( 'с П4, Целерон-а) су ушљив Интел цхипс тиме се покушавају на силу начин само што их брже и брже. То ствара много више отпадна топлина, а узроци ЦПУ изводити хоттер. Нопе, ако ћемо стати, иди за Атхлон, али за провјерити то је компатибилан са ПЦ-у матичне плоче.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Превише се користи процесор? | цхрисморрис730 | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 16. сеп 2008 11:28 |
| Помоћ што процесор угодити помоћ | самуар003 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 20 | 5 фебруар 2008 07:41 |
| Који процесор чинити у имати? | нсоод3 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 24 | 21 јануар 2008 20:32 |
| Требате ли помоћ на процесор. | бањо7 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 29 децембар 2007 10:14 |
| Који процесор | дееајз | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 22 децембар 2007 16:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |