![]() |
|
| |||
| |||
| olarak arkadaşım 1 her biri ve bana aynı fiyata sunarak işlemci ile gitmek, merak TY Modeli BrandAMD İşlemciler TypeDesktop SeriesAthlon 64 ModelADA3800CWBOX CPU TypeCPU Soket AM2 Soket TypeSocket Teknik SpecCoreOrleans Çok CoreSingle-Çekirdekli NameAthlon 64 3800 + İşletim Frequency2.4GHz HT2000MHz L1 Cache64KB 64 KB L2 Cache512KB Üretim Tech90 mil 64 bitlik SupportYes Hyper-Transport SupportYes Sanallaştırma Teknolojisi SupportNo Multimedya InstructionMMX, sse, SSE2, SSE3, 3DNOW! Profesyonel Voltage1.25/1.35/1.40V Soğutma DeviceHeatsink ve Fan dahil veya ModelBrandIntel İşlemciler TypeDesktop SeriesCeleron D ModelBX80552360 CPU Soket TypeCPU Soket TypeLGA 775 Teknik SpecCoreCedar Mill Çok CoreSingle-Çekirdekli NameCeleron D 360 İşletim Frequency3.46GHz FSB533MHz L1 Cache12KB 16 KB L2 Cache512KB Üretim Tech65 mil 64 bitlik SupportYes Hyper-Threading SupportNo Sanallaştırma Teknolojisi SupportNo Multimedya InstructionMMX, sse, SSE2, SSE3, EM64T Voltage1.25V-1.300V Soğutma DeviceHeatsink ve Fan dahil |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Peki tüm çünkü değişik soketlerini sen zaten diğer donanım bağlıdır Ve belki de 3800 için gider +
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben hemfikir. Celerons, kötü fişleri bile 3ghz çalışıyor, açıkçası ise; bok mimari, yavaş FSB. Ve sıcak çalıştırın.
|
| |||
| |||
| bilgi için TY Ben belirtmeyi unutmuşum bu Compaq sr5010nx veya sr5110nx i seçim oldu ama aynı mobo ve fiş hariç tam görünüyordu sadece sistem i evde ikinci bir bilgisayar olarak yakala gerektiğini merak amd64 3800 + 2.4g veya Celeron D360 3.46g Bunun nedeni, Celeron 1g yüksek vardır I karışık oldu |
|
| |||
| |||
| Hepsi bir cpu ve MHz hızı hakkında, bu konuda değil nasıl etkili bir şekilde bu süreci (güç, zaman). Ve ne kadar hızlı bir şekilde PC (FSB ve bileşenleri geri kalanını onlarla paylaşmak). Celerons, ben Athlons 12 daha fazla olması (bellek burada çalışan 16 düşünüyorum) boru hattı aşamalarında çok teşekkür ederiz. Intel'in büyük mimari (P4's, Celeron fertiği dolayısıyla Intel onları sadece daha hızlı ve daha hızlı yapmak için kaba kuvvet şekilde çalışırken kötü vardı). Bu, çok daha fazla atık ısı oluşturur ve işlemci sıcak çalışmasına neden olur. Hayır, eğer, bu Athlon çıkmak ancak bilgisayar ve anakart ile uyumlu olduğunu kontrol yapmak uygun olacaktır.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |