![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| цікаво, які процесори піти з, а мій друг 1 кожного з них і пропонувати їх мені за тією ж ціною, Ty Моделі BrandAMD Процесор TypeDesktop SeriesAthlon 64 ModelADA3800CWBOX TypeCPU процесорів Socket AM2 Socket TypeSocket Технологія SpecCoreOrleans Multi-CoreSingle-Core NameAthlon 64 3800 + Операційна Frequency2.4GHz HT2000MHz L1 Cache64KB 64 КБ L2 Cache512KB Виробництво Tech90 Н.М. 64 SupportYes розрядні Hyper-Transport SupportYes Технологія віртуалізації SupportNo Мультимедіа InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, 3DNow! Професійні Voltage1.25/1.35/1.40V Охолодження DeviceHeatsink і включити вентилятор або ModelBrandIntel Процесор TypeDesktop SeriesCeleron D ModelBX80552360 TypeCPU процесорів Socket 775 Socket TypeLGA Технологія SpecCoreCedar млин Multi-CoreSingle-Core NameCeleron D 360 Операційна Frequency3.46GHz FSB533MHz L1 Cache12KB 16 КБ L2 Cache512KB Виробництво Tech65 нм 64 SupportYes розрядні Hyper-Threading SupportNo Технологія віртуалізації SupportNo Мультимедіа InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T Voltage1.25V-1.300V Охолодження DeviceHeatsink і включити вентилятор |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, це все залежить від того, що інші апаратні у вас вже є, тому що різні розетки І я б, мабуть, піти на 3800 +
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я згоден. Celerons, відверто кажучи, паршивий фішок, навіть працює на більш 3GHz; дерьмо архітектурою, повільне ФСБ. І вони біжать жарко.
|
| |||
| |||
| Ти для інформації Я забув згадати Це було Compaq sr5010nx або sr5110nx, що я був вибір але вони, здавалося точно такий же, за винятком системних плат і процесорів просто цікавиться, яка система і повинні взяти в якості другого комп'ютера в будинку amd64 3800 + 2.4G або Celeron D360 3.46g Я був збентежений, бо Celeron має вищу 1G |
|
| |||
| |||
| Це не все про МГц швидкість процесора, а про те, наскільки ефективно (потужність, час) вони обробляють. І як швидко вони розділяють з іншими компонентами комп'ютера (ФСБ). Celerons багато ступенів конвеєра, 16 я думаю, Athlons більше як 12 (робітники з пам'яті тут). Дорослі архітектурою Intel's (P4's, Celeron) були паршиві чіпи Intel, отже, намагаючись грубої сили того, щоб просто зробити їх швидше і швидше. Це створює багато зайвого тепла, і викликає центральний процесор для виконання жаркіше. Ні, якщо це буде доцільним, піти на Athlon але перевірити його сумісність з материнською платою на комп'ютері.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Занадто багато процесора використовується? | chrismorris730 | General Software чат | 7 | 16 вересня 2008 11:28 |
| Довідка Що процесор будь ласка, допоможіть | samwar003 | Процесори, материнські плати RAM & | 20 | 5 лютого 2008 07:41 |
| Який процесор У тебе є? | nsood3 | Процесори, материнські плати RAM & | 24 | 21 січня 2008 20:32 |
| Потрібна допомога на процесор. | banjo7 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 29 грудня 2007 10:14 |
| Який процесор | deeajz | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 22 грудня 2007 16:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |