![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| това тук са двете купуват опции, които имам за моите собствени построени PC, кой процесор да избера? Option1 Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4Ghz - FSB 1066Mhz - 8MB кеш - Chip: Wolfdale 65nm Option2 Intel Core 2 Duo E8400 - 3Ghz - FSB 1333MHz - 6MB кеш - Chip: Wolfdale 45nm кое е по-добър и защо за PC игри? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Втората една (E8400) е много по-добре, тъй като повечето игри дори не може да се използва напълно дуел ядрото, да не говорим за едно четириного ядрото, така че по-високата скорост на часовника на дуел ще се представят по-добре, отколкото четворни ядрото в игрите.
| |||
| |||
| Id предпочитат първо една и просто OC го 3Ghz + |
|
| |||
| |||
| Но не можеш OC на E8400 до 4GHz + |
|
| |||
| |||
| Съгласен съм 4Ghz лесно |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Последният. Бившият не е Wolfdale .. аз мисля, че на Kentsfield.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих отида за по-нова, 45nm E8400.
| |||
| |||
| Ако ти арго ритъм тях, да се присъедините към тях: P отидете с E8400>.> |
|
| |||
| |||
| ОК, отколкото E8400 Крайно Затворени Благодаря, че ме изберат:) |