![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| takže tady jsou dvě nákupní možnosti, které jsem pro mou vlastní postavený počítač, který by měl i procesoru vybrat? Volba1 Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz - FSB 1066MHz - 8 MB Cache - Chip: Wolfdale 65nm Volba2 Intel Core 2 Duo E8400 - 3Ghz - FSB 1333MHz - 6 MB Cache - Chip: Wolfdale 45nm , který z nich je lepší a proč pro herní PC? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Druhá (E8400) Je to mnohem lepší, protože většina her nemohou ani plně využít souboj core, natož Quad core, takže čím vyšší hodinové rychlosti duelu bude fungovat lépe než čtyř-jádrové procesory ve hrách.
| |||
| |||
| Id nejraději první a jen oc ji 3Ghz + |
|
| |||
| |||
| Ale můžete se OC E8400 na 4GHz + |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ten. Bývalá není Wolfdale .. myslím, že je to Kentsfield.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych jít na novější 45nm E8400.
| |||
| |||
| Pokud nelze porazit 'em, připojit' em: P jít s E8400>.> |
|
| |||
| |||
| ok než E8400 Konečné Kryté díky za což mi vybrat:) |
|
| |||
| |||
| Váš názor, Vaše peníze, Vaše volba |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Příliš mnoho procesorů používá? | chrismorris730 | Obecné Software Chat | 7 | 16. Září 2008 11:28 |
| Nápověda jaký procesor prosím pomozte | samwar003 | Procesory, základní desky & RAM | 20 | 5. únor 2008 07:41 |
| Potřebujete pomoc na procesoru. | banjo7 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 29. prosince 2007 10:14 |
| Který procesor | deeajz | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 22. prosinec 2007 16:20 |
| Který procesor? | mcdden2 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 18. října 2007 07:01 |
| Thread Nástroje | |
| |