![]() |
|
| |||
| |||
| τόσο εδώ είναι οι δύο επιλογές που αγοράζουν που έχω για το pc μου έθιμο χτισμένο, Processor Ποια πρέπει να επιλέξω; Option1 Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4Ghz - FSB 1066Mhz - 8MB Cache - Chip: Wolfdale 65nm Option2 Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz - FSB 1333MHz - 6MB Cache - Chip: Wolfdale 45nm οποίων το ένα είναι καλύτερο και γιατί για gaming pc; ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεύτερον ένα (E8400) Είναι πολύ καλύτερα, όπως τα περισσότερα παιχνίδια δεν μπορούν ακόμη να αξιοποιήσει πλήρως μονομαχία πυρήνα, πόσο μάλλον ένας quad πυρήνα, τόσο υψηλότερη η ταχύτητα ρολογιού του μονομαχία θα αποδώσει καλύτερα από τον πυρήνα quad σε παιχνίδια.
| |||
| |||
| Id προτιμούν το πρώτο και μόνο oc να 3GHz + |
|
| |||
| |||
| Αλλά μπορείτε να το OC E8400 να 4GHz + |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οι τελευταίοι. Η πρώην δεν είναι Wolfdale .. Νομίζω ότι είναι Kentsfield.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα πάει για τα νεότερα, 45nm E8400.
| |||
| |||
| Αν επίκλισης beat 'em, ενταχθούν' em: P πήγαινε με το E8400>.> |
|
| |||
| |||
| ok από E8400 Τελική Locked ευχαριστίες μου για την επιλέξουν:) |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πάρα πολύ επεξεργαστή που χρησιμοποιείται; | chrismorris730 | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 16η Σεπ 2008 11:28 |
| Βοήθεια τι επεξεργαστή βοήθεια παρακαλώ | samwar003 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 20 | 5 Φεβ 2008 07:41 |
| Χρειάζεστε βοήθεια για επεξεργαστή. | banjo7 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 29 Δεκ. 2007 10:14 |
| Ποια επεξεργαστή | deeajz | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 22 Δεκ. 2007 16:20 |
| Ποια επεξεργαστή; | mcdden2 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 18 Οκτ 2007 07:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |