![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| pa ovdje su dvije opcije kupuju da sam za moje Custom sagrađena pc, koji procesor da odaberem? Option1 Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4Ghz - FSB 1066Mhz - 8mb Cache - Chip: Wolfdale 65nm Option2 Intel Core 2 Duo E8400 - 3Ghz - FSB 1333MHz - 6MB Cache - Chip: Wolfdale 45nm koje je bolje i zašto za gaming PC? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Drugom (E8400) Prošlo je mnogo bolje, jer većina igara ne mogu u potpunosti iskoristiti čak i jedan dvoboj jezgri, a kamoli jedan quad core, tako da je veći clock speed na dvoboj će obavljati bolje od quad core u igrama.
| |||
| |||
| Id radije prva i samo ga oc 3Ghz + |
|
| |||
| |||
| Ali možeš se OC E8400 na 4GHz + |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potonjem. Nekadašnji nije Wolfdale .. mislim da je Kentsfield.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dajte idite za novije, 45nm E8400.
| |||
| |||
| Ukoliko licemjerje tuku 'em, pridružite' em: P ide s E8400>.> |
|
| |||
| |||
| ok nego E8400 Završna Locked Thanks for making me izabrati:) |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Previše se koristi procesor? | chrismorris730 | Općenito Software Chat | 7 | 16. Ruj 2008 11:28 |
| Pomoć što procesor ugoditi pomoć | samwar003 | CPU, Matične ploče i RAM | 20 | 5. veljača 2008 07:41 |
| Trebate li pomoć na procesor. | banjo7 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 29. prosinac 2007 10:14 |
| Koji procesor | deeajz | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 22. prosinac 2007 16:20 |
| Koji procesor? | mcdden2 | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 18. listopad 2007 07:01 |
| Thread Tools | |
| |