![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| todėl čia yra dvi galimybės pirkti, kad aš už mano Custom Built kompiuterio, Kuris procesorius turėčiau pasirinkti? Option1 Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz - FSB 1066MHz - 8MB cache - CHIP: Wolfdale 65 nm Option2 Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz - FSB 1333MHz - 6MB Cache - CHIP: Wolfdale 45 nanometrų kuris iš jų yra geresnis ir kodėl žaidimų PC? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Antra vienas (E8400) Tai daug geriau, nes dauguma žaidimų net negali pilnai išnaudoti duel core, nekalbant apie Quad Core, todėl didesnis laikrodis greitis dvikova bus geriau nei Quad Core žaidimų.
| |||
| |||
| Id pirmenybę pirmasis ir tik oc jį 3GHz + |
|
| |||
| |||
| Bet jūs galite OC E8400 iki 4GHz + |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pastaruoju. Buvusioji nėra Wolfdale .. Manau, kad Kentsfield.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau eiti į naujas versijas, 45 nanometrų E8400.
| |||
| |||
| Jei cant beat 'em, join' em: P eina su E8400>. |
|
| |||
| |||
| Gerai, kaip E8400 Galutinė uždaryta Dėkojame už galimybę man pasirinkti:) |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Per daug procesoriaus naudojama? | chrismorris730 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 16 rugsėjis 2008 11:28 |
| Pagalba Kas procesorius prašom padėti | samwar003 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 20 | 5 vasaris 2008 07:41 |
| Reikia pagalbos dėl procesoriaus. | banjo7 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 29 gruodis 2007 10:14 |
| Kuris procesorius | deeajz | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 22 gruodis 2007 16:20 |
| Kuris procesorius? | mcdden2 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 18 spalis 2007 07:01 |
| Temos įrankiai | |
| |