![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| deci aici sunt cele două opţiuni de achiziţie pe care le-am construit pentru meu de bucăţi, care procesor ar trebui să aleg? Option1 Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4Ghz - FSB 1066Mhz - 8MB cache - Chip: Wolfdale 65nm Option2 Intel Core 2 Duo E8400 - 3Ghz - FSB 1333 - 6MB Cache - Chip: Wolfdale 45nm care unul este mai bine şi de ce a jocurilor pentru PC-ul? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În al doilea rând o (E8400) E mult mai bine, ca cele mai multe jocuri, chiar nu pot utiliza pe deplin un duel de bază, să nu mai vorbim de un quad core, deci cu cât este mai mare viteza de ceas de la duel va funcţiona mai bine decât quad core la jocuri.
| |||
| |||
| Id-ul prefera prima şi doar un oc la 3Ghz + |
|
| |||
| |||
| Dar poti OC la E8400 la 4GHz + |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cea de-a doua. Fostul nu este un Wolfdale .. cred că este Kentsfield.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş merge pentru mai nou, 45nm E8400.
| |||
| |||
| Dacă cant bate cu ei, să vă alăturaţi-le: P merge cu E8400>.> |
|
| |||
| |||
| ok decât E8400 Final de zăvorât Multumesc pentru luare a-mi alege:) |