![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| па овде су две опције купују да сам за моје прилагођени саграђена пц, који процесор да изаберем? Оптион1 Интел Цоре 2 Куад К6600 - 2.4Гхз - ФСБ 1066Мхз - 8мб Цацхе - Цхип: Уолфдале 65нм Оптион2 Интел Цоре 2 Дуо Е8400 - 3Гхз - ФСБ 1333МХз - 6МБ Цацхе - Цхип: Уолфдале 45нм које је боље и зашто за гаминг ПЦ? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Другом (Е8400) Прошло је много боље, јер већина игара не могу у потпуности искористити чак и један двобој језгри, а камоли један Куад цоре, тако да је већи цлоцк спеед на двобој ће обављати боље од Куад цоре у играма.
| |||
| |||
| Ид радије прва и само га оц 3Гхз + |
|
| |||
| |||
| Али можеш се ОЦ Е8400 на 4ГХз + |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Потоња. Некадашњи није Уолфдале .. мислим да је Кентсфиелд.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дајте идите за новије, 45нм Е8400.
| |||
| |||
| Уколико лицемјерје туку 'ем, придружите' ем: П иде са Е8400>.> |
|
| |||
| |||
| ок него Е8400 Завршна Лоцкед Тханкс фор макинг ме изабрати:) |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Превише се користи процесор? | цхрисморрис730 | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 16. сеп 2008 11:28 |
| Помоћ што процесор угодити помоћ | самуар003 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 20 | 5 фебруар 2008 07:41 |
| Требате ли помоћ на процесор. | бањо7 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 29 децембар 2007 10:14 |
| Који процесор | дееајз | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 22 децембар 2007 16:20 |
| Који процесор? | мцдден2 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 18 октобар 2007 07:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |