![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Настільки тут купівлі двох варіантів, які я відчуваю до мого звичаєм, побудували ПК, що процесор повинен мені вибрати? Option1 Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz - Шина FSB 1066Mhz - 8MB Кеш - Чип: 65-нм Wolfdale Option2 Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz - FSB 1333 МГц - 6MB Cache - Чип: Wolfdale 45nm яка з них краще і чому для ігрових ПК? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Друга (E8400) Це набагато краще, тому що більшість ігор не можуть навіть повністю використовувати дуелі ядра, не кажучи вже про четирех'ядерних процесорів, тому, чим вище тактова частота поєдинок буде краще, ніж чотири ядра в іграх.
| |||
| |||
| Id віддаю перевагу першому і тільки OC його 3Ghz + |
|
| |||
| |||
| Але ви можете OC E8400 до 4GHz + |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Останньою. Колишня НЕ Wolfdale .. Я думаю, що Kentsfield.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б піти на нові, 45nm E8400.
| |||
| |||
| Якщо ви EM нахиляє бити ', приєднатися до' Em: P піти з E8400>.> |
|
| |||
| |||
| ОК, ніж E8400 Заключний Locked Спасибо за то, мені вибирати:) |
|
| |||
| |||
| Ваш розум, Ваші гроші, ваш вибір |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Занадто багато процесора використовується? | chrismorris730 | General Software чат | 7 | 16 вересня 2008 11:28 |
| Довідка Що процесор будь ласка, допоможіть | samwar003 | Процесори, материнські плати RAM & | 20 | 5 лютого 2008 07:41 |
| Потрібна допомога на процесор. | banjo7 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 29 грудня 2007 10:14 |
| Який процесор | deeajz | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 22 грудня 2007 16:20 |
| Який процесор? | mcdden2 | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 18 жовтня 2007 07:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |