![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Днес разбрах, че моята майка борда не поддържат преработвателят аз в момента имам. Майката борда имам е GA-MA78G-DS3H rév. 1.0, което каза подкрепени Phenom процесори, но една година по-късно (днес) Намерих го не подкрепят AMD 9850 Quad Core Phenom. Аз се чудя, ако това ще доведе до няколко различни вида BSOD's, невъзможността да тече Memtest86, а пък да има ефект върху работата? Има ли други проблеми, които могат да бъдат причинени от това? Всякакви помогне, ще бъде приветствано. http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...2800 # anchor_os |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По какъв начин той не поддържа това?
|
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблеми с процесор дънна платка, Разширено Помощ Нужда! | strike191 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 19-ти август 2009 10:21 |
| Помощ със съвместими RAM | mbonwick | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 5-и парламентарен май 2008 г. 01:58 |
| Ли са всички тези, съвместими | lilthug118 | Общи Хардуер Чат | 6 | 20 декември 2007 19:41 |
| Какви трябва да бъдат съвместими с какво? | scrivomcdivo | Общи Хардуер Чат | 18 | 17 ноември 2007 10:16 |
| Трябва да знаете, ако някои RAM е съвместим ... | coryengle | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 19 Март 2007 15:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |