menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Procesor kompatibilní s MB - Problémy?

Reply

Thread Nástroje
Old 9. června 2009, 21:36
Nový člen skupiny

Default Procesor kompatibilní s MB - Problémy?

Dnes jsem zjistil, že moje matka palubě nepodpořil procesor I v současné době mají. Matka palubě jsem je GA-MA78G-DS3H rev. 1.0, který řekl: podporované procesory Phenom, ale o rok později (dnes) jsem to nepodpořila 9850 Quad Core procesory AMD Phenom. Myslel jsem, že by to způsobit několik různých typů BSOD to, nemožnost spustit Memtest86, a to mít vliv na výkon? Je tu další problémy, které mohou být způsobeny i to? Veškeré pomoci bude vítán.

http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...2800 # anchor_os
Old 10. června 2009, 10:07
Dárce Skupina

Default Procesor kompatibilní s MB - Problémy?

Jakým způsobem to nepodporuje to?

Jak dlouho, to není jiné zásuvky I Hink, že by mělo být v pořádku.

Je to snad jen, že CPU nebyl propuštěn, když se na mobo a napsal spec.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problémy s procesory Základní desky, Advanced Nápověda Needed! strike191 Procesory, základní desky & RAM 1 19.srpna 2009 10:21
Kompatibilní nebo ne? TheOneAndOnly Obecné Hardware Chat 9 10. červenec 2008 08:52
Pomoc s Slučitelným RAM mbonwick Procesory, základní desky & RAM 5 5. května 2008 01:58
Jsou všechny tyto kompatibilní lilthug118 Obecné Hardware Chat 6 20. prosinec 2007 19:41
Co musí být v souladu s tím, co? scrivomcdivo Obecné Hardware Chat 18 17. listopadu 2007 10:16
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.