![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dnes jsem zjistil, že moje matka palubě nepodpořil procesor I v současné době mají. Matka palubě jsem je GA-MA78G-DS3H rev. 1.0, který řekl: podporované procesory Phenom, ale o rok později (dnes) jsem to nepodpořila 9850 Quad Core procesory AMD Phenom. Myslel jsem, že by to způsobit několik různých typů BSOD to, nemožnost spustit Memtest86, a to mít vliv na výkon? Je tu další problémy, které mohou být způsobeny i to? Veškeré pomoci bude vítán. http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...2800 # anchor_os |
|
| |||
| |||
| Jakým způsobem to nepodporuje to? Jak dlouho, to není jiné zásuvky I Hink, že by mělo být v pořádku. Je to snad jen, že CPU nebyl propuštěn, když se na mobo a napsal spec. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problémy s procesory Základní desky, Advanced Nápověda Needed! | strike191 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 19.srpna 2009 10:21 |
| Kompatibilní nebo ne? | TheOneAndOnly | Obecné Hardware Chat | 9 | 10. červenec 2008 08:52 |
| Pomoc s Slučitelným RAM | mbonwick | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 5. května 2008 01:58 |
| Jsou všechny tyto kompatibilní | lilthug118 | Obecné Hardware Chat | 6 | 20. prosinec 2007 19:41 |
| Co musí být v souladu s tím, co? | scrivomcdivo | Obecné Hardware Chat | 18 | 17. listopadu 2007 10:16 |
| Thread Nástroje | |
| |