![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Danas sam saznala da je moja majka odbora ne podržava procesor ja trenutno imam. Majka odbora sam je GA-MA78G-DS3H rev. 1.0, koji je rekao podrľane Phenom procesore, ali je godinu dana kasnije (danas) sam našla nije potporu 9850 AMD Phenom Quad Core. Bio sam zadivljen, ako će to uzrokovati nekoliko različitih tipova BSOD-a, nemogućnosti Memtest86 vožnji, i ona ima utjecaj na performanse? Ima li drugih problema koji mogu biti uzrokovani ovo? Bilo koja i sve će biti dobrodošla pomoć. http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...2800 # anchor_os |
|
| |||
| |||
| Na koji način se to ne podržava? Kao čeznuti kao svoj 'ne drugu utičnicu hink ja bi trebao biti ok. To je vjerojatno samo da CPU nije objavljena kad se stvori i mobo napisao spec. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problemi s Procesor matična ploča, Napredne Help needed! | strike191 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 19. kolovoz 2009 10:21 |
| Kompatibilni ili ne? | TheOneAndOnly | General Hardware Chat | 9 | 10. srpnja 2008 08:52 |
| Pomoć Kompatibilan sa RAM | mbonwick | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 5. svibanj 2008 01:58 |
| Jesu li sve ove kompatibilne | lilthug118 | General Hardware Chat | 6 | 20. prosinac 2007 19:41 |
| Šta ima da bude kompatibilna sa što? | scrivomcdivo | General Hardware Chat | 18 | 17. studeni 2007 10:16 |
| Thread Tools | |
| |