kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Processzor nem összeegyeztethető MB - Problémák?

Reply

Téma eszközök
Old Június 9 2009, 21:36
Új tag Csoport

Default Processzor nem összeegyeztethető MB - Problémák?

Ma rájöttem, hogy anyám fórumon nem támogatta a processzor Én jelenleg. Az anya fórumon már a GA-MA78G-DS3H rev. 1.0, amely így szólt Phenom processzorokat támogat, hanem egy évvel később (ma) azt tapasztaltam, hogy nem támogatja az AMD Phenom 9850 Quad Core. Arra gondoltam, ha ez okoz számos különböző BSOD van, az nem képes futtatni Memtest86, és nem ez hatással van a teljesítményre? Van-e más problémákat is okoz ez is? Minden segíteni fogják üdvözölni.

http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...2800 # anchor_os
Old Június 10 2009, 10:07
Donor Group

Default Processzor nem összeegyeztethető MB - Problémák?

Milyen módon fejti ki, hogy nem támogatja azt?

Amíg ez nem más aljzat I. hink meg kell ok.

Biztos csak, hogy a processzor nem volt, amikor még csak a mobo és írta spec.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Gondok vannak a processzor Alaplap, Advanced Help Needed! strike191 Processzorok, alaplapok és RAM 1 19. augusztus 2009 10:21
Kompatibilis, vagy nem? TheOneAndOnly Általános fémáru Chat 9 10. július 2008 08:52
Segítség a Compatible RAM mbonwick Processzorok, alaplapok és RAM 5 5. május 2008 01:58
Ezek összeegyeztethetők lilthug118 Általános fémáru Chat 6 20. december 2007 19:41
Mit kell összeegyeztethető, mi? scrivomcdivo Általános fémáru Chat 18 17. november 2007 10:16
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.