![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ma rájöttem, hogy anyám fórumon nem támogatta a processzor Én jelenleg. Az anya fórumon már a GA-MA78G-DS3H rev. 1.0, amely így szólt Phenom processzorokat támogat, hanem egy évvel később (ma) azt tapasztaltam, hogy nem támogatja az AMD Phenom 9850 Quad Core. Arra gondoltam, ha ez okoz számos különböző BSOD van, az nem képes futtatni Memtest86, és nem ez hatással van a teljesítményre? Van-e más problémákat is okoz ez is? Minden segíteni fogják üdvözölni. http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...2800 # anchor_os |
|
| |||
| |||
| Milyen módon fejti ki, hogy nem támogatja azt? Amíg ez nem más aljzat I. hink meg kell ok. Biztos csak, hogy a processzor nem volt, amikor még csak a mobo és írta spec. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Gondok vannak a processzor Alaplap, Advanced Help Needed! | strike191 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 19. augusztus 2009 10:21 |
| Kompatibilis, vagy nem? | TheOneAndOnly | Általános fémáru Chat | 9 | 10. július 2008 08:52 |
| Segítség a Compatible RAM | mbonwick | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 5. május 2008 01:58 |
| Ezek összeegyeztethetők | lilthug118 | Általános fémáru Chat | 6 | 20. december 2007 19:41 |
| Mit kell összeegyeztethető, mi? | scrivomcdivo | Általános fémáru Chat | 18 | 17. november 2007 10:16 |
| Téma eszközök | |
| |