mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Procesorius nesuderinama su MB - Problemos?

Reply

Temos įrankiai
Old 9 birželis 2009, 21:36
Naujas Narys

Default Procesorius nesuderinama su MB - Problemos?

Šiandien aš sužinojau, kad mano mama taryba nepritarė procesorius man šiuo metu. Mama laive aš turiu tai GA-MA78G-DS3H rev. 1.0, kuris pasakė palaiko Phenom procesorių, o metais vėliau (šiandien) radau ji nepalaikė 9.850 AMD Quad Core Phenom. I was wondering, jei tai galėtų sukelti kelių skirtingų tipų BSOD's, negalėjimas vykdyti Memtest86, ir ji neturi dėl vykdymo poveikis? Ar yra kitų problemų, kurios gali lemti tai taip pat? Bet ir visiems padėti bus sveikintina.

http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...2800 # anchor_os
Old Birželis 10, 2009, 10:07
Donorų grupės

Default Procesorius nesuderinama su MB - Problemos?

Kokiu būdu jis nepalaiko?

Tol, kol jis nėra skirtingi Socket aš hink ji turėtų būti OK.

Tai tikriausiai tik tai, kad CPU nebuvo išleistas, kai jie padarė MOBO ir parašė spec.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problemos su procesoriaus plokštė, Advanced Help Needed! strike191 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 Rugpjūtis 19, 2009 10:21
Suderinama ar ne? TheOneAndOnly General Hardware Chat 9 10 liepa 2008 08:52
Pagalba su suderinamais RAM mbonwick CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 5 5 gegužė 2008 01:58
Ar visa tai suderinama lilthug118 General Hardware Chat 6 20 gruodis 2007 19:41
Koks turi būti suderinamas su tuo, ką? scrivomcdivo General Hardware Chat 18 Lapkritis 17, 2007 10:16
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.