![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Šiandien aš sužinojau, kad mano mama taryba nepritarė procesorius man šiuo metu. Mama laive aš turiu tai GA-MA78G-DS3H rev. 1.0, kuris pasakė palaiko Phenom procesorių, o metais vėliau (šiandien) radau ji nepalaikė 9.850 AMD Quad Core Phenom. I was wondering, jei tai galėtų sukelti kelių skirtingų tipų BSOD's, negalėjimas vykdyti Memtest86, ir ji neturi dėl vykdymo poveikis? Ar yra kitų problemų, kurios gali lemti tai taip pat? Bet ir visiems padėti bus sveikintina. http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...2800 # anchor_os |
|
| |||
| |||
| Kokiu būdu jis nepalaiko? Tol, kol jis nėra skirtingi Socket aš hink ji turėtų būti OK. Tai tikriausiai tik tai, kad CPU nebuvo išleistas, kai jie padarė MOBO ir parašė spec. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemos su procesoriaus plokštė, Advanced Help Needed! | strike191 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Rugpjūtis 19, 2009 10:21 |
| Suderinama ar ne? | TheOneAndOnly | General Hardware Chat | 9 | 10 liepa 2008 08:52 |
| Pagalba su suderinamais RAM | mbonwick | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 5 gegužė 2008 01:58 |
| Ar visa tai suderinama | lilthug118 | General Hardware Chat | 6 | 20 gruodis 2007 19:41 |
| Koks turi būti suderinamas su tuo, ką? | scrivomcdivo | General Hardware Chat | 18 | Lapkritis 17, 2007 10:16 |
| Temos įrankiai | |
| |