мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Процесор није компатибилна са МБ - Проблеми?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. јуни 2009, 21:36
Нови члан групе

Default Процесор није компатибилна са МБ - Проблеми?

Данас сам сазнала да је моја мајка одбора не подржава процесор ја тренутно имам. Мајка одбора сам је ГА-МА78Г-ДС3Х рев. 1.0, који је рекао подржано Пхеном процесора, али је годину дана касније (данас) сам нашла није подршку 9850 АМД Пхеном Куад Цоре. Био сам задивљен, ако ће то изазвати неколико различитих типова БСОД-а, немогућности Мемтест86 вожњи, и она има утицај на перформансе? Има ли других проблема који могу бити проузроковани ово? Било која и све ће бити добродошла помоћ.

хттп://ууу.гигабыте.цом.ту/Суппорт/М...2800 # анцхор_ос
Old 10. јуни 2009, 10:07
Донаторска Група

Default Процесор није компатибилна са МБ - Проблеми?

На који начин се то не подржава?

Као један дуг као свој 'не другу утичницу хинк ја би требао бити ок.

То је вероватно само да ЦПУ није објављена кад се створи и мобо написао спец
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблеми са Процесор матична плоча, Напредне Хелп неедед! стрике191 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 1 19 аугуст 2009 10:21
Компатибилни или не? ТхеОнеАндОнлы Генерал Хардуаре Цхат 9 10. јула 2008 08:52
Помоћ Компатибилан са РАМ мбонуицк ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 5 5 мај 2008 01:58
Јесу ли све ове компатибилне лилтхуг118 Генерал Хардуаре Цхат 6 20 децембар 2007 19:41
Шта има да буде компатибилна са што? сцривомцдиво Генерал Хардуаре Цхат 18 17 новембар 2007 10:16
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц