по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Процесор Предложения

Reply

Нишка Инструменти
Old 28-ми септември 2007, 13:43
Номер на групата

Default Процесор Предложения

Ами IM планиране на това получаваш приятен дънна платка
http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem

Всички препоръки на процесора да получа? Арго да бъде колкото е, че дънната платка ми струва цяло състояние! 60-70 макс. Мога ли да получа един достоен за тази цена или трябва да отидем на по-евтина дънна платка и процесор по-добре?

Моята система: mxmad32

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo (x2)
Дънната платка:
RAM памет:
2 концерта
Графична карта (и):
Отиди NVIDIA GeForce 7600
Звукова карта:
Conexant High Definition Audio
Hard Drive (и):
Toshiba MK1234GSX
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Intel ПРО / Безжичен 3945ABG
Монитор (и):
Операционна система (и):
Windows XP
Old 28-ми септември 2007, 13:52
Номер на групата

Stick с тази платка.

За щастие за вас Intel са възкресени "фамилия Pentium" във формата на E21 ** серия на процесора.

Лъки Алекс?

Да, те са Pentium само на думи. Те са основно Core 2 Duo архитектура с различен етикет име. Те имат по-малка кеш памет, но като се има предвид цената ....

да видят

E2140 работи на 200MHz по-бавен и е много по-евтин, както добре. Тук

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 28-ми септември 2007, 13:55
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Алекс View Post
Stick с тази платка.

За щастие за вас Intel са възкресени "фамилия Pentium" във формата на E21 ** серия на процесора.

Лъки Алекс?

Да, те са Pentium само на думи. Те са основно Core 2 Duo архитектура с различен етикет име. Те имат по-малка кеш памет, но като се има предвид цената ....

да видят

E2140 работи на 200MHz по-бавен и е много по-евтин, както добре. Тук
Трябва ли да има по-голям бюджет за добър процесор? Щото 1.8Ghz isn't наистина, че много е това?
Old 28-ми септември 2007, 14:00
Номер на групата

Това просто не е за всички процесорни MHz скорост Mxmad. Това е главно за архитектурата на чипа.

Плюс това, което трябва да останете в рамките на бюджета, които очевидно стеснява избора си надолу (Освен ако не отида втора ръка).

-Kanoakavirus
Old 28-ми септември 2007, 14:04
Номер на групата

Архитектура? В личния си мнение смятате ли, че процесора е кой да е добър за игри? Am I закупуване на добра дънна платка, но след това го съсипва с половин приличен процесор?
Old 28-ми септември 2007, 14:11
Номер на групата

Просто казано, когато говоря за архитектурата на споменатите чип аз не съм, отнасящи се до каква форма е или нещо подобно, аз съм, отнасящи се до колко бързо го прави това, което го прави.

Ако вашето предпочитание е игри (на бюджета) е добър чип. По-голям кеш няма да помогне с игри.

Очевидно Бих искал да видя по-бързо Core 2 там, но това не е моя пари. По-висока производителност от своя компютър може да бъде все по добър и може да увеличи продължителността на живота на системата между ъпгрейди.

В края на деня, ако на компютъра какво искате тогава то не е лошо, че е покупка.

-Kanoakavirus
Old 28-ми септември 2007, 14:33
Номер на групата

Аз просто искам да знам, че тя ще бъде бързо! Така че големият въпрос .... ще го?

Намерих това, което е 2Ghz един, но по-малко пари?!?!
http://www.ebuyer.com/UK/product/132064
Old 28-ми септември 2007, 14:58
Номер на групата

Добър намеря! Да, същия обхват, 200MHz по-бързо.

Това доказва, старата поговорка: Магазин наоколо!

Кои игри се играят и на каква резолюция?

-Kanoakavirus
Old 28-ми септември 2007, 15:02
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Алекс View Post
Добър намеря! Да, същия обхват, 200MHz по-бързо.

Това доказва, старата поговорка: Магазин наоколо!

Кои игри се играят и на каква резолюция?
Не съм сигурен за резолюция, но на игрите Бих искал да играя са Mx Vs ATV Unleashed, командване и Conquer 3. I Dont са повече защото аз съм имат приличен компютър, за да играете игри в момента! Аз би искал това да бъде в състояние да играе първо най-новите игри, както и човек стрелял.
Old 28-ми септември 2007, 15:51
Номер на групата

Ако искат да пускат най-новите FPS игри (сме ние, отнасящи се до Crysis и т.н.), тогава всичко ще бъде наред с този процесор.

Предоставяне на останалата част от изграждането е достатъчно балансиран; графична карта, RAM скорост, количество RAM (2 GB за Vista, 1 GB за XP). И ти си с помощта на 1280x1024 4:3 екран / W-1440x900 TFT екран. 17 "или 19"

Ще се оправи за C & C 3 с този процесор, при тази резолюция, защото въпреки че процесора ще трябва да направим много от ИП за играта, аз съм виждал E6300 (1.86GHz) щастливо игра в настоящата резолюция с C & C 3.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Предложения? Jophen Графика на карти & Монитори 10 22 Юли 2008 02:43
Нов процесор на AMD гигабайт MoBo,, предложения и ще помогне моля. pcbutter Процесори, дънни платки & RAM 4 17 Jan 2008 06:28
Бих Любов някои предложения Torner Общи Хардуер Чат 3 10 Jan 2008 18:36
Две съвет Предложения Компютърна Spec Общността Новини & Чат 6 7 Aug 2007 14:28
Всякакви предложения? Влад Общи Хардуер Чат 13 7 Aug 2007 13:05
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc