![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами IM планиране на това получаваш приятен дънна платка
![]() http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem Всички препоръки на процесора да получа? Арго да бъде колкото е, че дънната платка ми струва цяло състояние! 60-70 макс. Мога ли да получа един достоен за тази цена или трябва да отидем на по-евтина дънна платка и процесор по-добре? Моята система: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stick с тази платка. За щастие за вас Intel са възкресени "фамилия Pentium" във формата на E21 ** серия на процесора. Лъки Алекс? Да, те са Pentium само на думи. Те са основно Core 2 Duo архитектура с различен етикет име. Те имат по-малка кеш памет, но като се има предвид цената .... да видят E2140 работи на 200MHz по-бавен и е много по-евтин, както добре. Тук
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Това просто не е за всички процесорни MHz скорост Mxmad. Това е главно за архитектурата на чипа. Плюс това, което трябва да останете в рамките на бюджета, които очевидно стеснява избора си надолу (Освен ако не отида втора ръка).
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Архитектура? В личния си мнение смятате ли, че процесора е кой да е добър за игри? Am I закупуване на добра дънна платка, но след това го съсипва с половин приличен процесор? |
|
| |||
| |||
| Просто казано, когато говоря за архитектурата на споменатите чип аз не съм, отнасящи се до каква форма е или нещо подобно, аз съм, отнасящи се до колко бързо го прави това, което го прави. Ако вашето предпочитание е игри (на бюджета) е добър чип. По-голям кеш няма да помогне с игри. Очевидно Бих искал да видя по-бързо Core 2 там, но това не е моя пари. По-висока производителност от своя компютър може да бъде все по добър и може да увеличи продължителността на живота на системата между ъпгрейди. В края на деня, ако на компютъра какво искате тогава то не е лошо, че е покупка.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Аз просто искам да знам, че тя ще бъде бързо! Така че големият въпрос .... ще го? Намерих това, което е 2Ghz един, но по-малко пари?!?! http://www.ebuyer.com/UK/product/132064 |
|
| |||
| |||
| Добър намеря! Да, същия обхват, 200MHz по-бързо. Това доказва, старата поговорка: Магазин наоколо! Кои игри се играят и на каква резолюция?
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен за резолюция, но на игрите Бих искал да играя са Mx Vs ATV Unleashed, командване и Conquer 3. I Dont са повече защото аз съм имат приличен компютър, за да играете игри в момента! Аз би искал това да бъде в състояние да играе първо най-новите игри, както и човек стрелял. |
|
| |||
| |||
| Ако искат да пускат най-новите FPS игри (сме ние, отнасящи се до Crysis и т.н.), тогава всичко ще бъде наред с този процесор. Предоставяне на останалата част от изграждането е достатъчно балансиран; графична карта, RAM скорост, количество RAM (2 GB за Vista, 1 GB за XP). И ти си с помощта на 1280x1024 4:3 екран / W-1440x900 TFT екран. 17 "или 19" Ще се оправи за C & C 3 с този процесор, при тази резолюция, защото въпреки че процесора ще трябва да направим много от ИП за играта, аз съм виждал E6300 (1.86GHz) щастливо игра в настоящата резолюция с C & C 3.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Предложения? | Jophen | Графика на карти & Монитори | 10 | 22 Юли 2008 02:43 |
| Нов процесор на AMD гигабайт MoBo,, предложения и ще помогне моля. | pcbutter | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 17 Jan 2008 06:28 |
| Бих Любов някои предложения | Torner | Общи Хардуер Чат | 3 | 10 Jan 2008 18:36 |
| Две съвет Предложения | Компютърна Spec | Общността Новини & Чат | 6 | 7 Aug 2007 14:28 |
| Всякакви предложения? | Влад | Общи Хардуер Чат | 13 | 7 Aug 2007 13:05 |
| Нишка Инструменти | |
| |