menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Procesor Návrhy

Reply

Thread Nástroje
Old 28.září 2007, 13:43
Dárce Skupina

Default Procesor Návrhy

I im gettin plánování na této pěkné deska
http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem

Všechna doporučení ohledně procesoru dostat? Převýšení je stejně jako základní deska, která stojí mě štěstí! Max. 60-70. Mohu získat slušné jeden pro tuto cenu, nebo mám jít na levnější desce a lepší procesor?

Můj systém: mxmad32

Processor (s):
Intel Core 2 Duo (2x)
Základní deska:
Paměť RAM:
2 koncert
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce Go 7600
Zvuková karta:
Conexant High Definition Audio
Pevný disk (y):
Toshiba MK1234GSX
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Intel PRO / Wireless 3945ABG
Monitor (s):
Operační systém (y):
Windows XP
Old 28.září 2007, 13:52
Dárce Skupina

Default Procesor Návrhy

Držte se toho, že základní deska.

Naštěstí pro vás Intel se vzkříšený 'name Pentium' ve tvaru E21 ** série procesoru.

Lucky Alex?

Jo, jsou to Pentium pouze podle jména. Jsou to v podstatě Core 2 Duo s architekturou různých jmenovku. Oni mají menší cache, ale vzhledem k ceně ....

se podívat

E2140 běží 200MHz pomalejší a je také mnohem levnější. Tady

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 28.září 2007, 13:55
Dárce Skupina

Default Procesor Návrhy

Citace:
Původně Poslal alex View Post
Držte se toho, že základní deska.

Naštěstí pro vás Intel se vzkříšený 'name Pentium' ve tvaru E21 ** série procesoru.

Lucky Alex?

Jo, jsou to Pentium pouze podle jména. Jsou to v podstatě Core 2 Duo s architekturou různých jmenovku. Oni mají menší cache, ale vzhledem k ceně ....

se podívat

E2140 běží 200MHz pomalejší a je také mnohem levnější. Tady
Musím mít větší rozpočet pro dobrý procesor? Cos 1.8GHz, že ve skutečnosti isnt much is it?
Old 28.září 2007, 14:00
Dárce Skupina

Default Procesor Návrhy

Je to prostě není jen o procesoru MHz rychlost Mxmad. Je to především o architekturu čipu.

Plus, musíte zůstat v rámci rozpočtu, což samozřejmě zužuje vaši volbu dole (Pokud jedete z druhé ruky).

-Kanoakavirus
Old 28.září 2007, 14:04
Dárce Skupina

Default Procesor Návrhy

Architektura? Ve své osobní mínění si myslíte, že procesor je nějaký dobrý pro hraní her? Am i nákup dobré desky, ale pak to ničí s half-slušný procesor?
Old 28.září 2007, 14:11
Dárce Skupina

Default Procesor Návrhy

Jednoduše řečeno, když jsem se vztahují k architektuře čipu řekl, nejsem s odkazem na to, jakou podobu má, nebo něco podobného, já mluvím o tom, jak rychle se to dělá, co dělá.

Pokud vaše preference je hra (na rozpočet), je to dobrý čip. Větší cache nepomůže s hraní her.

Pochopitelně bych si přál, aby rychleji Core 2 tam, ale není to moje peníze. Vyšší výkon z počítače může být jedině dobře a může zvýšit životnost systému mezi upgrady.

Na konci dne, pokud pc dělá to, co chcete, pak to není špatná koupě je to.

-Kanoakavirus
Old 28.září 2007, 14:33
Dárce Skupina

Default Procesor Návrhy

Chci jen vědět, že to bude rychle! Tak velká otázka .... to bude?

Našel jsem to ten, který je 2Ghz jedno, ale méně peněz?!?!
http://www.ebuyer.com/UK/product/132064
Old 28.září 2007, 14:58
Dárce Skupina

Default Procesor Návrhy

Dobrý najít! Jo, stejný rozsah, 200MHz rychleji.

To dokazuje staré přísloví: Obchod se!

Jaké hry hrajete a na jaké rozlišení?

-Kanoakavirus
Old 28.září 2007, 15:02
Dárce Skupina

Default Procesor Návrhy

Citace:
Původně Poslal alex View Post
Dobrý najít! Jo, stejný rozsah, 200MHz rychleji.

To dokazuje staré přísloví: Obchod se!

Jaké hry hrajete a na jaké rozlišení?
Nejste si jisti, o rozlišení, ale hry bych chtěl hrát, jsou MX vs ATV Unleashed, Command & Conquer 3. I dont mít víc protože já dont mít slušný počítač pro hraní her na chvíli! Chtěl bych, aby byl schopen hrát nejnovější hry první person shooter stejně.
Old 28.září 2007, 15:51
Dárce Skupina

Default Procesor Návrhy

Jste-li chtít hrát nejnovější hry FPS (jsme s odkazem na Crysis, atd.), pak byste měli být v pořádku, že se cpu.

Poskytování zbytek build je vyvážená dost, grafické karty, rychlost ram, ram množství (2 GB pro Vista, 1GB pro Windows XP). A používáte 1280x1024 4:3 obrazovka / 1440x900 W-TFT displeje. 17 "nebo 19"

Budete pokutu za C & C 3 s cpu, na toto usnesení, protože i když se cpu bude potřeba udělat spoustu AI pro hru jsem viděl E6300 (1,86 GHz), šťastně hru v tomto rozlišení s C & C 3.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Připomínky? Jophen Graphics Cards & Monitory 10 22. červenec 2008 02:43
Nový procesor AMD na Gigabyte MoBo, podněty a pomoc prosím. pcbutter Procesory, základní desky & RAM 4 17. ledna 2008 06:28
I'd Love Některé podněty Torner Obecné Hardware Chat 3 10. ledna 2008 18:36
Dvě rady Návrhy Počítačové Spec Společenství Novinky a chat 6 7. srpna 2007 14:28
Jakýkoliv návrhy? Vlad Obecné Hardware Chat 13 7. srpna 2007 13:05
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.