![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I im gettin plánování na této pěkné deska
![]() http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem Všechna doporučení ohledně procesoru dostat? Převýšení je stejně jako základní deska, která stojí mě štěstí! Max. 60-70. Mohu získat slušné jeden pro tuto cenu, nebo mám jít na levnější desce a lepší procesor? Můj systém: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Držte se toho, že základní deska. Naštěstí pro vás Intel se vzkříšený 'name Pentium' ve tvaru E21 ** série procesoru. Lucky Alex? Jo, jsou to Pentium pouze podle jména. Jsou to v podstatě Core 2 Duo s architekturou různých jmenovku. Oni mají menší cache, ale vzhledem k ceně .... se podívat E2140 běží 200MHz pomalejší a je také mnohem levnější. Tady
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Je to prostě není jen o procesoru MHz rychlost Mxmad. Je to především o architekturu čipu. Plus, musíte zůstat v rámci rozpočtu, což samozřejmě zužuje vaši volbu dole (Pokud jedete z druhé ruky).
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Architektura? Ve své osobní mínění si myslíte, že procesor je nějaký dobrý pro hraní her? Am i nákup dobré desky, ale pak to ničí s half-slušný procesor? |
|
| |||
| |||
| Jednoduše řečeno, když jsem se vztahují k architektuře čipu řekl, nejsem s odkazem na to, jakou podobu má, nebo něco podobného, já mluvím o tom, jak rychle se to dělá, co dělá. Pokud vaše preference je hra (na rozpočet), je to dobrý čip. Větší cache nepomůže s hraní her. Pochopitelně bych si přál, aby rychleji Core 2 tam, ale není to moje peníze. Vyšší výkon z počítače může být jedině dobře a může zvýšit životnost systému mezi upgrady. Na konci dne, pokud pc dělá to, co chcete, pak to není špatná koupě je to.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Chci jen vědět, že to bude rychle! Tak velká otázka .... to bude? Našel jsem to ten, který je 2Ghz jedno, ale méně peněz?!?! http://www.ebuyer.com/UK/product/132064 |
|
| |||
| |||
| Dobrý najít! Jo, stejný rozsah, 200MHz rychleji. To dokazuje staré přísloví: Obchod se! Jaké hry hrajete a na jaké rozlišení?
|
| |||
| |||
| Nejste si jisti, o rozlišení, ale hry bych chtěl hrát, jsou MX vs ATV Unleashed, Command & Conquer 3. I dont mít víc protože já dont mít slušný počítač pro hraní her na chvíli! Chtěl bych, aby byl schopen hrát nejnovější hry první person shooter stejně. |
|
| |||
| |||
| Jste-li chtít hrát nejnovější hry FPS (jsme s odkazem na Crysis, atd.), pak byste měli být v pořádku, že se cpu. Poskytování zbytek build je vyvážená dost, grafické karty, rychlost ram, ram množství (2 GB pro Vista, 1GB pro Windows XP). A používáte 1280x1024 4:3 obrazovka / 1440x900 W-TFT displeje. 17 "nebo 19" Budete pokutu za C & C 3 s cpu, na toto usnesení, protože i když se cpu bude potřeba udělat spoustu AI pro hru jsem viděl E6300 (1,86 GHz), šťastně hru v tomto rozlišení s C & C 3.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Připomínky? | Jophen | Graphics Cards & Monitory | 10 | 22. červenec 2008 02:43 |
| Nový procesor AMD na Gigabyte MoBo, podněty a pomoc prosím. | pcbutter | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 17. ledna 2008 06:28 |
| I'd Love Některé podněty | Torner | Obecné Hardware Chat | 3 | 10. ledna 2008 18:36 |
| Dvě rady Návrhy | Počítačové Spec | Společenství Novinky a chat | 6 | 7. srpna 2007 14:28 |
| Jakýkoliv návrhy? | Vlad | Obecné Hardware Chat | 13 | 7. srpna 2007 13:05 |
| Thread Nástroje | |
| |