![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλά im gettin σχεδιασμός για αυτό το ωραίο motherboard
![]() http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem Κάθε συστάσεις για έναν επεξεργαστή για να πάρετε; Λοξοτομήστε να είναι η όσο το ότι η μητρική μου κοστίζει μια περιουσία! 60-70 max. Μπορώ να πάρω μία αξιοπρεπή για την τιμή αυτή ή πρέπει να πάω για μια λιγότερο δαπανηρή μητρική πλακέτα και ένα καλύτερο επεξεργαστή; Το σύστημά μου: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κολλήσει με την μητρική πλακέτα. Ευτυχώς για σας Intel έχουν αναστήθηκε το «όνομα Pentium» στο σχήμα του E21 ** σειρά της CPU. Lucky Άλεξ; Yup, από όπου και αν Pentium μόνο κατ 'όνομα. Είναι βασικά πυρήνα αρχιτεκτονική 2 Duo με διαφορετικό όνομα ετικέτας. Έχουν μια μικρότερη μνήμη cache, αλλά δεδομένης της τιμής .... ρίξτε μια ματιά Η E2140 τρέχει 200MHz πιο αργά και είναι πολύ φθηνότερο επίσης. Εδώ
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Είναι απλά δεν είναι όλα σχετικά MHz ταχύτητα του επεξεργαστή Mxmad. Είναι κυρίως για την αρχιτεκτονική του τσιπ. Πλέον, θα πρέπει να παραμείνουν εντός του προϋπολογισμού που περιορίζει τις επιλογές σας, προφανώς κάτω (Αν δεν έχετε πάει δεύτερο χέρι).
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Αρχιτεκτονική? Κατά την προσωπική γνώμη σας πιστεύετε ότι κάθε επεξεργαστής είναι καλό για gaming; Είμαι αγοράζοντας ένα καλό μητρική πλακέτα, αλλά στη συνέχεια το καταστρέφει με μισή αξιοπρεπή επεξεργαστή; |
|
| |||
| |||
| Με απλά λόγια, όταν αναφέρομαι στην αρχιτεκτονική των εν λόγω τσιπ Δεν αναφέρομαι σε αυτό το σχήμα είναι ή κάτι παρόμοιο, είμαι αναφέρεται στο πόσο γρήγορα θα κάνει ό, τι κάνει. Αν είναι η προτίμησή σας gaming (σε έναν προϋπολογισμό) είναι μια καλή μάρκα. Μια μεγαλύτερη μνήμη cache δεν θα βοηθήσει με το gaming. Προφανώς θα ήθελα να δω μια ταχύτερη Core 2 εκεί, αλλά δεν είναι τα λεφτά μου. Υψηλότερες επιδόσεις από έναν υπολογιστή, μπορεί μόνο να είναι καλή και μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια ζωής του συστήματος μεταξύ των αναβαθμίσεων. Στο τέλος της ημέρας, αν το pc κάνει ό, τι θέλετε, τότε δεν είναι μια κακή αγορά είναι.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Θέλω απλώς να γνωρίζουν ότι θα είναι γρήγορα! Έτσι, το μεγάλο ερώτημα .... θα; Βρήκα αυτό το οποίο είναι 2Ghz ένα αλλά λιγότερα χρήματα;!;! http://www.ebuyer.com/UK/product/132064 |
|
| |||
| |||
| Καλή αναζήτηση! yup, ίδια σειρά, 200MHz γρηγορότερα. Αυτό αποδεικνύει το παλιό γνωμικό: Κατάστημα γύρω! Τι παιχνίδια παίζετε και σε τι ανάλυση;
|
| |||
| |||
| Δεν είστε σίγουροι για το ψήφισμα, αλλά το i παιχνίδια θα ήθελα να παίξουν οι Mx Vs ATV Unleashed, Command and Conquer 3. Ι dont έχει πια μαρούλι dont έχω ένα αξιοπρεπές υπολογιστή για να παίξετε παιχνίδια αυτή τη στιγμή! Θα ήθελα να είναι σε θέση να παίξουν τα τελευταία παιχνίδια παιχνίδι βολών πρώτου προσώπου, καθώς και. |
|
| |||
| |||
| Αν είστε που θέλουν να παίξουν τα τελευταία παιχνίδια FPS (είμαστε αναφέρεται σε Crysis κλπ), τότε θα πρέπει να είναι εντάξει με την cpu. Παροχή το υπόλοιπο της κατασκευής είναι αρκετά ισορροπημένο? Κάρτα γραφικών, την ταχύτητα ram, ποσό έμβολο (2GB για Vista, 1GB για XP). Και χρησιμοποιείτε έναν 1280x1024 οθόνη 4:3 / 1440x900 W-TFT οθόνη. 17 "ή 19" Θα είναι ωραία για την C & C 3 με το CPU, με το ψήφισμα αυτό, διότι ακόμη και αν η CPU θα πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο μέρος της ΓΠ για το παιχνίδι που έχω δει E6300 (1.86GHz) ευτυχώς παιχνίδι σε αυτό το ψήφισμα με το C & C 3.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προτάσεις; | Jophen | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 10 | 22 Ιουλ 2008 02:43 |
| Νέος επεξεργαστής AMD για Gigabyte MoBo,, Προτάσεις και βοήθεια σε παρακαλώ. | pcbutter | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 17 Ιαν 2008 06:28 |
| Θα θέλαμε κάποιες προτάσεις | Torner | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 10 Ιαν 2008 18:36 |
| Δύο συμβούλιο Προτάσεις | Computer Spec | Κοινότητας Νέα & Chat | 6 | 7 Αυγ 2007 14:28 |
| Όποιες προτάσεις; | Vlad | Γενική Συζήτηση Hardware | 13 | 7 Αυγ 2007 13:05 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |