μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Επεξεργαστής Προτάσεις

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Σεπτεμβρίου 2007, 13:43
Ομάδα Δωρητών

Default Επεξεργαστής Προτάσεις

Καλά im gettin σχεδιασμός για αυτό το ωραίο motherboard
http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem

Κάθε συστάσεις για έναν επεξεργαστή για να πάρετε; Λοξοτομήστε να είναι η όσο το ότι η μητρική μου κοστίζει μια περιουσία! 60-70 max. Μπορώ να πάρω μία αξιοπρεπή για την τιμή αυτή ή πρέπει να πάω για μια λιγότερο δαπανηρή μητρική πλακέτα και ένα καλύτερο επεξεργαστή;

Το σύστημά μου: mxmad32

Processor (s):
Intel Core 2 Duo (x2)
Motherboard:
Μνήμες:
2 GIG
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce Go 7600
Κάρτα Ήχου:
Conexant High Definition Audio
Hard Drive (s):
Toshiba MK1234GSX
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Intel PRO / Wireless 3945ABG
Monitor (ες):
Operating System (s):
Windows XP
Old 28 Σεπτεμβρίου 2007, 13:52
Ομάδα Δωρητών

Κολλήσει με την μητρική πλακέτα.

Ευτυχώς για σας Intel έχουν αναστήθηκε το «όνομα Pentium» στο σχήμα του E21 ** σειρά της CPU.

Lucky Άλεξ;

Yup, από όπου και αν Pentium μόνο κατ 'όνομα. Είναι βασικά πυρήνα αρχιτεκτονική 2 Duo με διαφορετικό όνομα ετικέτας. Έχουν μια μικρότερη μνήμη cache, αλλά δεδομένης της τιμής ....

ρίξτε μια ματιά

Η E2140 τρέχει 200MHz πιο αργά και είναι πολύ φθηνότερο επίσης. Εδώ

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 28 Σεπτεμβρίου 2007, 13:55
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Κολλήσει με την μητρική πλακέτα.

Ευτυχώς για σας Intel έχουν αναστήθηκε το «όνομα Pentium» στο σχήμα του E21 ** σειρά της CPU.

Lucky Άλεξ;

Yup, από όπου και αν Pentium μόνο κατ 'όνομα. Είναι βασικά πυρήνα αρχιτεκτονική 2 Duo με διαφορετικό όνομα ετικέτας. Έχουν μια μικρότερη μνήμη cache, αλλά δεδομένης της τιμής ....

ρίξτε μια ματιά

Η E2140 τρέχει 200MHz πιο αργά και είναι πολύ φθηνότερο επίσης. Εδώ
Χρειάζεται να έχουν μεγαλύτερο προϋπολογισμό για ένα καλό επεξεργαστή; Cos 1.8GHz το isnt πραγματικά ότι είναι πολύ;
Old 28 Σεπτεμβρίου 2007, 14:00
Ομάδα Δωρητών

Είναι απλά δεν είναι όλα σχετικά MHz ταχύτητα του επεξεργαστή Mxmad. Είναι κυρίως για την αρχιτεκτονική του τσιπ.

Πλέον, θα πρέπει να παραμείνουν εντός του προϋπολογισμού που περιορίζει τις επιλογές σας, προφανώς κάτω (Αν δεν έχετε πάει δεύτερο χέρι).

-Kanoakavirus
Old 28 Σεπτεμβρίου 2007, 14:04
Ομάδα Δωρητών

Αρχιτεκτονική? Κατά την προσωπική γνώμη σας πιστεύετε ότι κάθε επεξεργαστής είναι καλό για gaming; Είμαι αγοράζοντας ένα καλό μητρική πλακέτα, αλλά στη συνέχεια το καταστρέφει με μισή αξιοπρεπή επεξεργαστή;
Old 28 Σεπτεμβρίου 2007, 14:11
Ομάδα Δωρητών

Με απλά λόγια, όταν αναφέρομαι στην αρχιτεκτονική των εν λόγω τσιπ Δεν αναφέρομαι σε αυτό το σχήμα είναι ή κάτι παρόμοιο, είμαι αναφέρεται στο πόσο γρήγορα θα κάνει ό, τι κάνει.

Αν είναι η προτίμησή σας gaming (σε έναν προϋπολογισμό) είναι μια καλή μάρκα. Μια μεγαλύτερη μνήμη cache δεν θα βοηθήσει με το gaming.

Προφανώς θα ήθελα να δω μια ταχύτερη Core 2 εκεί, αλλά δεν είναι τα λεφτά μου. Υψηλότερες επιδόσεις από έναν υπολογιστή, μπορεί μόνο να είναι καλή και μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια ζωής του συστήματος μεταξύ των αναβαθμίσεων.

Στο τέλος της ημέρας, αν το pc κάνει ό, τι θέλετε, τότε δεν είναι μια κακή αγορά είναι.

-Kanoakavirus
Old 28 Σεπτεμβρίου 2007, 14:33
Ομάδα Δωρητών

Θέλω απλώς να γνωρίζουν ότι θα είναι γρήγορα! Έτσι, το μεγάλο ερώτημα .... θα;

Βρήκα αυτό το οποίο είναι 2Ghz ένα αλλά λιγότερα χρήματα;!;!
http://www.ebuyer.com/UK/product/132064
Old 28 Σεπτεμβρίου 2007, 14:58
Ομάδα Δωρητών

Καλή αναζήτηση! yup, ίδια σειρά, 200MHz γρηγορότερα.

Αυτό αποδεικνύει το παλιό γνωμικό: Κατάστημα γύρω!

Τι παιχνίδια παίζετε και σε τι ανάλυση;

-Kanoakavirus
Old 28 Σεπτεμβρίου 2007, 15:02
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Καλή αναζήτηση! yup, ίδια σειρά, 200MHz γρηγορότερα.

Αυτό αποδεικνύει το παλιό γνωμικό: Κατάστημα γύρω!

Τι παιχνίδια παίζετε και σε τι ανάλυση;
Δεν είστε σίγουροι για το ψήφισμα, αλλά το i παιχνίδια θα ήθελα να παίξουν οι Mx Vs ATV Unleashed, Command and Conquer 3. Ι dont έχει πια μαρούλι dont έχω ένα αξιοπρεπές υπολογιστή για να παίξετε παιχνίδια αυτή τη στιγμή! Θα ήθελα να είναι σε θέση να παίξουν τα τελευταία παιχνίδια παιχνίδι βολών πρώτου προσώπου, καθώς και.
Old 28 Σεπτεμβρίου 2007, 15:51
Ομάδα Δωρητών

Αν είστε που θέλουν να παίξουν τα τελευταία παιχνίδια FPS (είμαστε αναφέρεται σε Crysis κλπ), τότε θα πρέπει να είναι εντάξει με την cpu.

Παροχή το υπόλοιπο της κατασκευής είναι αρκετά ισορροπημένο? Κάρτα γραφικών, την ταχύτητα ram, ποσό έμβολο (2GB για Vista, 1GB για XP). Και χρησιμοποιείτε έναν 1280x1024 οθόνη 4:3 / 1440x900 W-TFT οθόνη. 17 "ή 19"

Θα είναι ωραία για την C & C 3 με το CPU, με το ψήφισμα αυτό, διότι ακόμη και αν η CPU θα πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο μέρος της ΓΠ για το παιχνίδι που έχω δει E6300 (1.86GHz) ευτυχώς παιχνίδι σε αυτό το ψήφισμα με το C & C 3.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Προτάσεις; Jophen Κάρτες Γραφικών & Monitors 10 22 Ιουλ 2008 02:43
Νέος επεξεργαστής AMD για Gigabyte MoBo,, Προτάσεις και βοήθεια σε παρακαλώ. pcbutter Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 17 Ιαν 2008 06:28
Θα θέλαμε κάποιες προτάσεις Torner Γενική Συζήτηση Hardware 3 10 Ιαν 2008 18:36
Δύο συμβούλιο Προτάσεις Computer Spec Κοινότητας Νέα & Chat 6 7 Αυγ 2007 14:28
Όποιες προτάσεις; Vlad Γενική Συζήτηση Hardware 13 7 Αυγ 2007 13:05
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.