![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa im gettin planiranje na ovu lijepu matična ploča
![]() http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem Bilo koja preporuke procesor dobiti? Licemjerje biti na koliko je to matična ploča je koštalo me sreća! 60-70 max. Mogu ja dobiti pristojan jedan za ta cijena ili je trebao ja ići na jeftiniju matičnu ploču i procesor bolji? My System: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Štap s tom matična ploča. Srećom za vas Intel uskrsnuo 'Pentium' ime u obliku E21 ** seriju procesora. Lucky Alex? Yup, oni Pentium samo po imenu. Oni u osnovi Core 2 Duo arhitekture sa različitim imenom oznaku. Oni nemaju manji cache, ali s obzirom na cijenu .... imaju izgled E2140 radi 200MHz sporiji i puno je jeftinije kao dobro. Ovdje
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| To jednostavno nije sve o Mxmad MHz procesor je brzine. To je prije svega o arhitekturi čipa. Osim toga, morate ostati unutar budžeta koji očito sužava Vaš izbor dolje (osim ako idete iz druge ruke).
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Arhitektura? U svoje osobno mišljenje da li vi mislite da je bilo koji procesor je dobar za igre? Am ja kupovina dobra matična ploča, ali onda bi narušili sa pola pristojan procesor? |
|
| |||
| |||
| Jednostavno rečeno, kad sam se odnose na arhitekturu čipa rekao nisam se odnosi na oblik što je to ili nešto slično, ja sam se odnosi na to kako brzo to ne ono što on ne. Ako je Vaš prednost igre (na proračun) je dobar čip. Veći cache neće pomoći u gaming. Očito Htio bih vidjeti brži Core 2 u njemu, ali to nije moj novac. Najbolji nastup iz pc može ikada biti dobro i može povećati životni vijek sustava između nadogradnje. Na kraju dana, ako računalo radi ono što želite onda to nije loša kupovina je.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| JA pravedan ištanje to znati da će to biti brzo! Tako veliki pitanje .... će to? Otkrio sam ovaj jedan koji je 2GHz neki ali manje novca?!?! http://www.ebuyer.com/UK/product/132064 |
|
| |||
| |||
| Dobro naći! Yup, isti raspon, 200MHz brže. To dokazuje stara poslovica: oko Dućan! Koje igre igrate i po kojoj rezoluciji?
|
| |||
| |||
| Niste sigurni o rezoluciji, ali igre ja bi htio igrati se Mx vs ATV Unleashed, i Command Conquer 3. Ja dont imati bilo koji više cos ja dont imati pristojan računalo da igramo u ovom trenutku! Ja bih se sviđa biti u mogućnosti da igraju prvo najnovije igre person shooter kao dobro. |
|
| |||
| |||
| Ako ste želi igrati najnovije igre fps (smo se odnosi na Crysis itd) onda te bi trebao biti ok s tim centralna procesorska jedinica. Pružanje ostatak graditi je dosta uravnotežen, grafička kartica, brzina ovna, ovna iznos (2GB for Vista, 1GB za XP). I tvoj 'koristeći 4:3 ekran 1280x1024 / 1440x900 W-screen TFT. 17 "ili 19" Youll 'biti u redu za C & C 3 s tim CPU, na tu rezoluciju, jer iako CPU će morati učiniti puno AI za igru sam vidio E6300 (1.86ghz) sretno igra na toj rezoluciji sa C & C 3.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Prijedlozi? | Jophen | Graphics Cards & Monitors | 10 | 22. srpnja 2008 02:43 |
| Novi AMD procesor na gigabajt MoBo, sugestije i pomoć molim. | pcbutter | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 17 siječanj 2008 06:28 |
| Volio bih neke prijedloge | Torner | General Hardware Chat | 3 | 10 siječanj 2008 18:36 |
| Dva Prijedlozi Odbora | Computer Izvanred | Community News & Chat | 6 | 7. kolovoz 2007 14:28 |
| Bilo koji sugestija? | Vlad | General Hardware Chat | 13 | 7. kolovoz 2007 13:05 |
| Thread Tools | |
| |