kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Processzor Suggestions

Reply

Téma eszközök
Old Szeptember 28, 2007, 13:43
Donor Group

Default Processzor Suggestions

Nos im tervezi Kezd ez a szép alaplap
http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem

Javaslatával, hogy a processzor kap? Vidám, hogy akár az alaplap, hogy költségű nekem egy szerencse! 60-70 max. Kaphatok-e egy tisztességes árat, vagy menjek egy olcsóbb alaplapot és egy jobb processzor?

My System: mxmad32

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo (x2)
Alaplap:
RAM memória:
2 koncert
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce Go 7600
Hangkártya:
Conexant High Definition Audio
Merevlemez (ek):
Toshiba MK1234GSX
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Intel PRO / Wireless 3945ABG
Monitor (ok):
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Szeptember 28, 2007, 13:52
Donor Group

Maradj az alaplap.

Szerencsére az Ön számára az Intel már feltámadt a "Pentium" nevét az alakját E21 ** sorozat cpu's.

Lucky Alex?

Yup, they're Pentium csak nevében. Ők alapvetően Core 2 Duo architektúra más néven tag. Ők csinál volna egy kisebb cache, de figyelembe véve az ár ....

még egy pillantást

Az E2140 fut 200mhz lassabb, és sokkal olcsóbb is. Itt

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Szeptember 28, 2007, 13:55
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by alex View Post
Maradj az alaplap.

Szerencsére az Ön számára az Intel már feltámadt a "Pentium" nevét az alakját E21 ** sorozat cpu's.

Lucky Alex?

Yup, they're Pentium csak nevében. Ők alapvetően Core 2 Duo architektúra más néven tag. Ők csinál volna egy kisebb cache, de figyelembe véve az ár ....

még egy pillantást

Az E2140 fut 200mhz lassabb, és sokkal olcsóbb is. Itt
Muszáj, hogy egy nagyobb költségvetést egy jó processzor? Mert 1.8GHz isnt tényleg ennyi van?
Old Szeptember 28, 2007, 14:00
Donor Group

Ez egyszerűen nem szól a processzor sebessége MHz-es Mxmad. Ez elsõsorban az architektúra a chip.

Plusz, akkor marad a költségvetés keretein belül, amelyek nyilvánvalóan szűkíti a választási le (Ha nem megy a második körben).

-Kanoakavirus
Old Szeptember 28, 2007, 14:04
Donor Group

Építészet?? Az Ön személyes véleménye gondolja, hogy a processzor olyan jó játék? Am i vásárol egy jó alaplap, de aztán tönkre azt egy félig tisztességes processzor?
Old Szeptember 28, 2007, 14:11
Donor Group

Egyszerűen fogalmazva, amikor olvassa el az építészet az említett chip nem vagyok utalva, hogy milyen alakja van, vagy ilyesmi, nem vagyok utalva, hogy milyen gyorsan, hogy mit csinál.

Ha a preferencia gaming (a költségvetés) ez egy jó chip. A nagyobb cache nem fog segíteni a játék.

Nyilván én szeretném látni a gyorsabb Core 2-ben van, de ez nem az én pénzem. Nagyobb teljesítményű PC-ről mindig csak jó és növelheti az élettartamot a rendszer közötti frissítéseket.

A nap végén, ha a pc csinál, amit akar, akkor nem egy rossz vásárlás meg.

-Kanoakavirus
Old Szeptember 28, 2007, 14:33
Donor Group

Csak azt szeretném tudni, hogy nem lesz gyors! Tehát a nagy kérdés .... ugye?

Ezt találtam az egyik ami egy 2 GHz-egy, de kevesebb pénzért??
http://www.ebuyer.com/UK/product/132064
Old Szeptember 28, 2007, 14:58
Donor Group

Jó talál! yup, ugyanabban a tartományban, 200MHz gyorsabb.

Ez azt bizonyítja, a régi példabeszéd: Shop körül!

Milyen játékokat akarsz játszani és milyen felbontás?

-Kanoakavirus
Old Szeptember 28, 2007, 15:02
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by alex View Post
Jó talál! yup, ugyanabban a tartományban, 200MHz gyorsabb.

Ez azt bizonyítja, a régi példabeszéd: Shop körül!

Milyen játékokat akarsz játszani és milyen felbontás?
Nem biztos a felbontás, de a játékot szeretnék játszani az MX Vs ATV Unleashed, a Command and Conquer 3. Én dont volna többet mert én dont volna egy tisztességes számítógépes játékokat játszani abban a pillanatban! Szeretném azt, hogy képes legyen lejátszani a legújabb első személyű lövöldözős játékok is.
Old Szeptember 28, 2007, 15:51
Donor Group

Ha akarja játszani a legújabb fps játékok (vagyunk utalva a Crysis, stb), akkor kell, rendben van, hogy a CPU-t.

Biztosítva a többi build nem elég kiegyensúlyozott, grafikus kártya, ram sebessége, a RAM mennyisége (2GB for Vista, 1GB for XP). És a 'használ egy 4:3 képernyő 1280x1024 / W-1440x900 TFT. 17 "vagy 19"

Rendben lesz a C & C 3-val, hogy a CPU-t, abban az állásfoglalásban, mert bár a CPU-t kell majd sokat a madárinfluenza a játék Láttam egy E6300 (1.86GHz) boldogan játék ezt az állásfoglalást a C & C 3.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.