![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos im tervezi Kezd ez a szép alaplap
![]() http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem Javaslatával, hogy a processzor kap? Vidám, hogy akár az alaplap, hogy költségű nekem egy szerencse! 60-70 max. Kaphatok-e egy tisztességes árat, vagy menjek egy olcsóbb alaplapot és egy jobb processzor? My System: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maradj az alaplap. Szerencsére az Ön számára az Intel már feltámadt a "Pentium" nevét az alakját E21 ** sorozat cpu's. Lucky Alex? Yup, they're Pentium csak nevében. Ők alapvetően Core 2 Duo architektúra más néven tag. Ők csinál volna egy kisebb cache, de figyelembe véve az ár .... még egy pillantást Az E2140 fut 200mhz lassabb, és sokkal olcsóbb is. Itt
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Ez egyszerűen nem szól a processzor sebessége MHz-es Mxmad. Ez elsõsorban az architektúra a chip. Plusz, akkor marad a költségvetés keretein belül, amelyek nyilvánvalóan szűkíti a választási le (Ha nem megy a második körben).
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Építészet?? Az Ön személyes véleménye gondolja, hogy a processzor olyan jó játék? Am i vásárol egy jó alaplap, de aztán tönkre azt egy félig tisztességes processzor? |
|
| |||
| |||
| Egyszerűen fogalmazva, amikor olvassa el az építészet az említett chip nem vagyok utalva, hogy milyen alakja van, vagy ilyesmi, nem vagyok utalva, hogy milyen gyorsan, hogy mit csinál. Ha a preferencia gaming (a költségvetés) ez egy jó chip. A nagyobb cache nem fog segíteni a játék. Nyilván én szeretném látni a gyorsabb Core 2-ben van, de ez nem az én pénzem. Nagyobb teljesítményű PC-ről mindig csak jó és növelheti az élettartamot a rendszer közötti frissítéseket. A nap végén, ha a pc csinál, amit akar, akkor nem egy rossz vásárlás meg.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Csak azt szeretném tudni, hogy nem lesz gyors! Tehát a nagy kérdés .... ugye? Ezt találtam az egyik ami egy 2 GHz-egy, de kevesebb pénzért?? http://www.ebuyer.com/UK/product/132064 |
|
| |||
| |||
| Jó talál! yup, ugyanabban a tartományban, 200MHz gyorsabb. Ez azt bizonyítja, a régi példabeszéd: Shop körül! Milyen játékokat akarsz játszani és milyen felbontás?
|
| |||
| |||
| Nem biztos a felbontás, de a játékot szeretnék játszani az MX Vs ATV Unleashed, a Command and Conquer 3. Én dont volna többet mert én dont volna egy tisztességes számítógépes játékokat játszani abban a pillanatban! Szeretném azt, hogy képes legyen lejátszani a legújabb első személyű lövöldözős játékok is. |
|
| |||
| |||
| Ha akarja játszani a legújabb fps játékok (vagyunk utalva a Crysis, stb), akkor kell, rendben van, hogy a CPU-t. Biztosítva a többi build nem elég kiegyensúlyozott, grafikus kártya, ram sebessége, a RAM mennyisége (2GB for Vista, 1GB for XP). És a 'használ egy 4:3 képernyő 1280x1024 / W-1440x900 TFT. 17 "vagy 19" Rendben lesz a C & C 3-val, hogy a CPU-t, abban az állásfoglalásban, mert bár a CPU-t kell majd sokat a madárinfluenza a játék Láttam egy E6300 (1.86GHz) boldogan játék ezt az állásfoglalást a C & C 3.