![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן התכנון im gettin על לוח האם זה נחמד
![]() http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem כל ההמלצות על מעבד להגיע? צביעות כדי להיות כמו האם זה עולה לי הון! 60-70 מקסימום. אני יכול להשיג אחד במחיר הגון או כי אני צריך ללכת על לוח אם פחות יקר מעבד יותר טוב? המערכת שלי: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה עם מקל. למזלו של אינטל יש לך לתחייה את 'פנטיום' שם בצורת E21 ** סדרת CPU's. אלכס מזל? כן, הם פנטיום בשם בלבד. הם בעצם ארכיטקטורת Core 2 Duo עם תג שם אחר. יש להם מטמון קטן יותר אבל בהתחשב במחיר .... יש לראות E2140 פועל 200MHz איטי הוא הרבה יותר זול גם. כאן
|
| |||
| |||
| האם אני צריך להיות תקציב גדול יותר עבור המעבד טוב? Cos 1.8Ghz באמת האין זה כך? |
|
| |||
| |||
| זה פשוט לא כל על מהירות המעבד MHz Mxmad. זה בעיקר על הארכיטקטורה של השבב. וחוץ מזה, אתה חייב להישאר במסגרת התקציב אשר כמובן מצמצם את האפשרויות שלך (אלא אם כן הולכים יד שנייה).
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| אדריכלות?? לדעתו האישית שלך אתה חושב כי כל מעבד הוא טוב למשחקים? אני קונה לוח אם טוב אבל אז זה הורס עם חצי מעבד הגון? |
|
| |||
| |||
| במילים פשוטות, כאשר אני מתייחס הארכיטקטורה של שבב אמר אני לא מתכוון מה זה צורה או משהו כזה, אני מתכוון כמה מהר הוא עושה מה שהוא עושה. אם ההעדפה שלך היא המשחקים (תקציב) זה קלף טוב. מטמון גדול יותר לא יעזור עם המשחקים. ברור שהייתי רוצה לראות את 2 מהר הליבה שם, אבל זה לא הכסף שלי. ביצועים גבוהים יותר ממחשב רק פעם יכול להיות טוב יכול להגדיל את תוחלת החיים של המערכת בין שדרוגים. בסופו של יום אם המחשב עושה מה שאתה רוצה אז זה לא רע רכישה זה.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| אני רק רוצה לדעת שזה יהיה מהר! אז השאלה הגדולה .... נכון? מצאתי את זה אחד שהוא 2GHz אחד אבל פחות כסף?!?! http://www.ebuyer.com/UK/product/132064 |
|
| |||
| |||
| טוב למצוא! כן, באותו טווח, 200MHz מהר. זה מוכיח את האמרה הישנה: חנות סביב! מה אתה משחק במשחקים ברזולוציה ואת מה?
|
| |||
| |||
| לא בטוח לגבי ההחלטה, אבל משחקים אני רוצה לשחק הם MX Vs ATV Unleashed, פיקוד Conquer 3. אני לא צריך עוד cos אני לא צריך מחשב הגון לשחק משחקים כרגע! הייתי רוצה זה להיות מסוגל לשחק את המשחקים האחרונים היורה האדם הראשון גם. |
|
| |||
| |||
| אם אתה רוצה לשחק את המשחקים האחרונים fps (אנחנו מתייחסים אישור Crysis וכו ') ואז אתה צריך להיות עם CPU זה. מתן שאר לבנות מאוזן מספיק; כרטיס המסך, מהירות זיכרון RAM, כמות זיכרון RAM (2GB for Vista, 1GB for XP). ואתה משתמש מסך 1280x1024 4:3 / W-1440x900 במסך TFT. 17 "או 19" אתה תהיה בסדר גמור עבור C & C 3 עם מעבד זה, ברזולוציה, כי אף CPU תצטרך לעשות הרבה של AI במשחק ראיתי E6300 (1.86ghz) בשמחה משחק ברזולוציה זו עם C & C 3.