![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well im planavimas Gettin šis gražus plokštė
![]() http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem Bet procesorius rekomendacijas gauti? Cant būti daug, kaip kad plokštė yra kainuojančios man laimės! 60-70 max. Ar galiu gauti padorų viena ta kaina ar turėčiau eiti pigiausiu plokštė ir procesorius geresnis? Mano sistema: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stick kad plokštėje. Laimei jums "Intel" yra prikeltas "Pentium" vardas ir formos E21 ** serijos procesoriais. Lucky Alex? Yup, jie Pentium pavadinimo tik. Jie iš esmės Core 2 Duo architektūros su kitu pavadinimu žyma. Jie turi mažesnės talpyklą, bet atsižvelgiant į kainos .... pažiūrėkite E2140 eina 200MHz lėčiau ir yra daug pigesnis, taip pat. Čia
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Tai tiesiog ne visa informacija apie procesoriaus MHz sparta Mxmad. Tai visų pirma apie lusto architektūrą. Plius, jūs turite likti per biudžetą, kuris aiškiai susiaurina jūsų pasirinkimus žemyn (Nebent jūs einate antra vertus).
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Architektūra? Į savo asmeninę nuomonę, ar manote, kad procesorius yra bet žaidimų gerai? Esu supirkimo gera plokštė, bet tada griauna jį pusiau padoraus procesoriaus? |
|
| |||
| |||
| Paprasčiau tariant, jei aš vadinu architektūra sakė lustas I'm not nuoroda kokia forma jis yra ar ką nors panašaus, kad aš nuoroda į tai, kaip greitai jis veikia, ką ji daro. Jei jūsų pirmenybė Gaming (dėl biudžeto), tai gera lustas. Didesnę talpyklą nepadės su lošimų. Žinoma, aš norėčiau pamatyti sparčiau Core 2 ten, bet tai ne mano pinigus. Didesnį našumą, iš kompiuterio gali bet kada būti geras ir gali padidinti tarp atnaujinimų sistema gyvenimą. Į dienos pabaigos, jei kompiuteryje nėra ką nori tada jis nėra blogas pirkti tai.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Aš tiesiog noriu žinoti, kad jis bus greitai! Taigi didelis klausimas .... bus jis? Radau vieną, kuri yra 2GHz vieną, bet ne pinigų?!?! http://www.ebuyer.com/UK/product/132064 |
|
| |||
| |||
| Good find! Yup, tas pats asortimentas, 200MHz greičiau. Tai įrodo, senus posakiu: Parduotuvė aplink! Kokie žaidimai jums groti ir kokia rezoliucija?
|
| |||
| |||
| Nesate tikri dėl rezoliucijos, bet žaidimus aš norėčiau žaisti yra MX vs ATV Unleashed, Command & Conquer 3. I dont turite daugiau cos i dont turėti padorų kompiuterį žaidimų metu! Norėčiau, kad ji galėtų atlikti vėliausiai pirmojo asmens šaudyklės žaidimai taip pat. |
|
| |||
| |||
| Jei esate nori žaisti naujausius žaidimus fps (mes nuorodą į Crysis ir tt), tuomet Jums turėtų būti OK su CPU. Teikiant statyti poilsio yra pakankamai subalansuotas, grafikos plokštę, RAM spartos, RAM kiekis (2GB for Vista, 1GB for Windows XP). Ir jūs naudojate 1280x1024 4:3 Ekrano / 1440x900 W-ekranas TFT. 17 "arba 19" You'll be fine for C & C 3 su CPU, prie šios rezoliucijos, nes net CPU reikės daryti su A. aikštelė žaidimas I've seen E6300 (1.86GHz) laimingai žaidimą, tai su C & C rezoliucija 3.