mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Processor Ierosinājumi

Reply

Thread Tools
Old Septembris 28, 2007, 13:43
Donors Group

Default Processor Ierosinājumi

Nu im plānošanu gettin tik skaisti motherboard
http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem

Jebkurš procesoru ieteikumus nokļūt? Aprunāt būt daudz kā mātesplate ar to saistītās izmaksas man veiksmi! 60-70 max. Vai es varu saņemt pienācīgu vienu cenu vai man iet tik dārgs mātesplate un labāks procesors?

Mana sistēma: mxmad32

Processor (s):
Intel Core 2 Duo (x2)
Motherboard:
RAM Operatīvā atmiņa:
2 kabriolets
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce Go 7.600
Sound Card:
Conexant High Definition Audio
Hard Drive (s):
Toshiba MK1234GSX
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Intel PRO / Wireless 3945ABG
Monitor (s):
Operating System (s):
Windows XP
Old Septembris 28, 2007, 13:52
Donors Group

Stick ar šo mātesplati.

Laimi jums Intel ir augšāmcēlies "Pentium" nosaukuma formas E21 ** sērijas CPU's.

Lucky Alex?

Yup, viņi Pentium nosaukuma only. Viņi būtībā Core 2 Duo arhitektūra ar citu nosaukumu tagu. Viņiem ir mazāks cache, bet ņemot vērā cenu ....

ir meklēt

E2140 iet 200MHz lēnāk un ir daudz lētāks, kā arī. Šeit

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Septembris 28, 2007, 13:55
Donors Group

Quote:
Originally Posted by alex View Post
Stick ar šo mātesplati.

Laimi jums Intel ir augšāmcēlies "Pentium" nosaukuma formas E21 ** sērijas CPU's.

Lucky Alex?

Yup, viņi Pentium nosaukuma only. Viņi būtībā Core 2 Duo arhitektūra ar citu nosaukumu tagu. Viņiem ir mazāks cache, bet ņemot vērā cenu ....

ir meklēt

E2140 iet 200MHz lēnāk un ir daudz lētāks, kā arī. Šeit
Vai man ir nepieciešams lielāks budžets labs procesors? Cos 1.8GHz isn't patiesi, ka tas maksās?
Old Septembris 28, 2007, 14:00
Donors Group

Tas vienkārši nav visu par pārstrādātāja mhz ātrumu Mxmad. Tas ir galvenokārt par arhitektūru mikroshēmā.

Plus, jums, lai nepārsniegtu budžeta, kas nepārprotami sašaurina savu izvēli leju (Ja jūs iet lietotas).

-Kanoakavirus
Old Septembris 28, 2007, 14:04
Donors Group

Arhitektūra? Jūsu personīgais viedoklis vai Jūs uzskatāt, ka procesors ir kādas labas spēļu? Esmu pērk labu mātesplati, bet tad ruining to ar pusi cienīgu procesors?
Old Septembris 28, 2007, 14:11
Donors Group

Vienkārši izsakoties, kad es atsaucos uz arhitektūras minēto mikroshēmas es neesmu, kas attiecas uz to formu, tas ir, vai kaut ko, piemēram, es esmu atsaucoties uz to, kā ātri tas, ko tā dara.

Ja jūsu priekšroku spēļu (par budžetu) tas ir labs mikroshēmā. Lielāku kešatmiņu nepalīdzēs ar spēļu.

Acīmredzot es gribētu redzēt ātrāk Core 2 tur, bet tā nav mana nauda. Lielāka veiktspēja no datora var tikai nekad nevar būt labs un var palielināt mūža sistēma starp jauninājumiem.

Beigās, dienā, ja pc nav tas, ko jūs vēlaties, tad tas nav slikts pirkums ir tā.

-Kanoakavirus
Old Septembris 28, 2007, 14:33
Donors Group

Es tikai vēlos zināt, ka tas būs ātri! Tik liels jautājums .... būs tā?

Es atklāju šo vienu, kas ir 2Ghz vienu, bet mazāk naudas?!?!
http://www.ebuyer.com/UK/product/132064
Old Septembris 28, 2007, 14:58
Donors Group

Labu atrast! Yup, pašā diapazonā, 200MHz ātrāk.

Tas pierāda veco sakāmvārdu: Shop around!

Kādas spēles tu spēlē un par kādu izšķirtspēju?

-Kanoakavirus
Old Septembris 28, 2007, 15:02
Donors Group

Quote:
Originally Posted by alex View Post
Labu atrast! Yup, pašā diapazonā, 200MHz ātrāk.

Tas pierāda veco sakāmvārdu: Shop around!

Kādas spēles tu spēlē un par kādu izšķirtspēju?
Neesat pārliecināts par rezolūciju, bet spēles es gribētu spēlēt ir Mx vs ATV Unleashed, vadības un iekarot 3. I dont ir vairāk cos i dont ir pienācīgs datoru, lai spēlētu spēles uz brīdi! Es vēlētos, lai varētu spēlēt jaunākās pirmās personas shooter games as well.
Old Septembris 28, 2007, 15:51
Donors Group

Ja jūs esat vēlas spēlēt jaunākās fps spēles (mēs atsaucoties uz Crysis utt), tad jums vajadzētu būt ok ar šo CPU.

Sniedz pārējo būvēt ir sabalansēta nepietiek grafikas karti, RAM ātrums, RAM daudzums (2gb uz Vista, uz XP 1gb). Un jūs lietojat 1280x1024 4:3 ekrāna / 1440x900 W-screen TFT. 17 "vai 19"

Jums būs sods par C & C 3 ar to CPU, uz šo rezolūciju, jo, lai gan CPU būs jādara daudz AI par spēli esmu redzējis E6300 (1.86GHz) laimīgi spēle šajā rezolūcijā ar C & C 3.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks