![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu im plānošanu gettin tik skaisti motherboard
![]() http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem Jebkurš procesoru ieteikumus nokļūt? Aprunāt būt daudz kā mātesplate ar to saistītās izmaksas man veiksmi! 60-70 max. Vai es varu saņemt pienācīgu vienu cenu vai man iet tik dārgs mātesplate un labāks procesors? Mana sistēma: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stick ar šo mātesplati. Laimi jums Intel ir augšāmcēlies "Pentium" nosaukuma formas E21 ** sērijas CPU's. Lucky Alex? Yup, viņi Pentium nosaukuma only. Viņi būtībā Core 2 Duo arhitektūra ar citu nosaukumu tagu. Viņiem ir mazāks cache, bet ņemot vērā cenu .... ir meklēt E2140 iet 200MHz lēnāk un ir daudz lētāks, kā arī. Šeit
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Tas vienkārši nav visu par pārstrādātāja mhz ātrumu Mxmad. Tas ir galvenokārt par arhitektūru mikroshēmā. Plus, jums, lai nepārsniegtu budžeta, kas nepārprotami sašaurina savu izvēli leju (Ja jūs iet lietotas).
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Arhitektūra? Jūsu personīgais viedoklis vai Jūs uzskatāt, ka procesors ir kādas labas spēļu? Esmu pērk labu mātesplati, bet tad ruining to ar pusi cienīgu procesors? |
|
| |||
| |||
| Vienkārši izsakoties, kad es atsaucos uz arhitektūras minēto mikroshēmas es neesmu, kas attiecas uz to formu, tas ir, vai kaut ko, piemēram, es esmu atsaucoties uz to, kā ātri tas, ko tā dara. Ja jūsu priekšroku spēļu (par budžetu) tas ir labs mikroshēmā. Lielāku kešatmiņu nepalīdzēs ar spēļu. Acīmredzot es gribētu redzēt ātrāk Core 2 tur, bet tā nav mana nauda. Lielāka veiktspēja no datora var tikai nekad nevar būt labs un var palielināt mūža sistēma starp jauninājumiem. Beigās, dienā, ja pc nav tas, ko jūs vēlaties, tad tas nav slikts pirkums ir tā.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Es tikai vēlos zināt, ka tas būs ātri! Tik liels jautājums .... būs tā? Es atklāju šo vienu, kas ir 2Ghz vienu, bet mazāk naudas?!?! http://www.ebuyer.com/UK/product/132064 |
|
| |||
| |||
| Labu atrast! Yup, pašā diapazonā, 200MHz ātrāk. Tas pierāda veco sakāmvārdu: Shop around! Kādas spēles tu spēlē un par kādu izšķirtspēju?
|
| |||
| |||
| Neesat pārliecināts par rezolūciju, bet spēles es gribētu spēlēt ir Mx vs ATV Unleashed, vadības un iekarot 3. I dont ir vairāk cos i dont ir pienācīgs datoru, lai spēlētu spēles uz brīdi! Es vēlētos, lai varētu spēlēt jaunākās pirmās personas shooter games as well. |
|
| |||
| |||
| Ja jūs esat vēlas spēlēt jaunākās fps spēles (mēs atsaucoties uz Crysis utt), tad jums vajadzētu būt ok ar šo CPU. Sniedz pārējo būvēt ir sabalansēta nepietiek grafikas karti, RAM ātrums, RAM daudzums (2gb uz Vista, uz XP 1gb). Un jūs lietojat 1280x1024 4:3 ekrāna / 1440x900 W-screen TFT. 17 "vai 19" Jums būs sods par C & C 3 ar to CPU, uz šo rezolūciju, jo, lai gan CPU būs jādara daudz AI par spēli esmu redzējis E6300 (1.86GHz) laimīgi spēle šajā rezolūcijā ar C & C 3.
![]() |
|
| Bookmarks |