![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrze im planowanie gettin ten miły płyta
![]() http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem Wszelkie zalecenia dotyczące procesora, aby uzyskać? Cant być nawet, że płyta kosztuje mnie majątek! 60-70 max. Czy mogę dostać godną jeden dla tej ceny, czy powinienem iść do płyty głównej tańszy i lepszy procesor? My System: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stick z tą płytą główną. Na szczęście dla ciebie Intela wskrzeszony "nazwa Pentium" w kształcie E21 ** cykl procesora. Lucky Alex? Tak, oni Pentium tylko z nazwy. Są one zasadniczo core 2 duo architektury z różnych tabliczkę z nazwiskiem. Oni mają mniejszą pamięć podręczną, ale biorąc pod uwagę cenę .... zajrzyj E2140 działa 200MHz wolniej i jest o wiele tańsze również. Tu
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| To po prostu nie chodzi o szybkość procesora MHz Mxmad. To przede wszystkim na architekturze układu. Plus, musisz pozostać w budżecie, które oczywiście można ograniczyć wybory w dół (chyba, że do drugiej ręki).
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Architektura? W twojej osobistej opinii myślisz, że procesor jest jakieś dobre dla graczy? Am i zakup dobrej płyty ale zrujnował mu pół procesor godną? |
|
| |||
| |||
| Po prostu, kiedy odnosi się do architektury powiedział chip nie jestem odnoszące się do kształtu, co jest lub coś w tym rodzaju, jestem odnoszące się do tego, jak szybko robi co robi. Jeśli preferowane są gry (w budżecie) to dobry układ. Większa pamięć nie pomoże z gry. Oczywiście chciałbym, aby szybciej Core 2 tam, ale to nie moje pieniądze. Wyższa wydajność od komputera może kiedykolwiek być dobre i może zwiększyć trwałość układu pomiędzy aktualizacjami. Na koniec dnia, jeśli komputer robi to, co chcesz to nie jest zły zakup to.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ja po prostu chcę wiedzieć, że będzie to szybko! Tak dobre pytanie .... będzie? Znalazłem ten który jest 2Ghz jedną, ale mniej pieniędzy?!?! http://www.ebuyer.com/UK/product/132064 |
|
| |||
| |||
| Good find! Tak, ten sam zakres, 200MHz szybciej. Świadczy to stare powiedzenie: Sklep okolice! Jakie gry są grasz i na jakiej rozdzielczości?
|
| |||
| |||
| Nie wiesz o rozdzielczość, ale gry i would like to play są MX vs ATV Unleashed, Command & Conquer 3. I dont have any more cos ja dont mieć przyzwoity komputer do gier w tej chwili! Chciałbym, aby mógł grać najpierw najnowsze gry person shooter również. |
|
| |||
| |||
| Jeśli jesteś chcą odtwarzać najnowsze gry FPS (jesteśmy odnoszące się do Crysis itp.), to powinno być ok z tym CPU. Zapewnienie reszty budowy jest na tyle wyważone, kartę graficzną, szybkość pamięci RAM, ilość pamięci RAM (2GB for Vista, 1GB dla XP). I używasz 1280x1024 4:3 ekranem 1440x900 W-TFT. 17 "lub 19" You'll be fine for C & C 3 z tym CPU, w tej rezolucji, ponieważ nawet jeśli procesor będzie musiał zrobić wiele AI w grze widziałem E6300 (1,86 GHz) chętnie gra w niniejszej rezolucji z C & C 3.