![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine de planificare IM pe Gettin aceasta placa de baza la Nisa
![]() http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem Orice recomandări cu privire la un procesor pentru a obţine? Cant trebui să fie de mult ca placa de bază este că mă costă o avere! 60-70 max. Pot primi o decente pentru care acest preţ sau să plec pentru o placa de baza mai puţin costisitoare şi un procesor mai bine? Sistemul meu: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stick cu faptul că placa de baza. Din fericire pentru tine Intel au reînviat "denumirea Pentium" în forma de E21 ** serie de procesoare. Lucky Alex? Da, ei 'Pentium doar cu numele. Acestea sunt în principal Core 2 Duo arhitectura cu o etichetă de nume diferit. Ei nu au o memorie cache mai mici, dar având în vedere preţul de .... arunca o privire E2140 ruleaza 200MHz mai lent şi este mult mai ieftin, de asemenea. Aici
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Este pur şi simplu, nu totul despre Mxmad transformatorului viteza MHz. Este în primul rând despre arhitectura a cipului. Plus, trebuie să staţi în limita bugetului care, evident, îngustează alegerile dvs. în jos (cu excepţia cazului tu du-te la mâna a doua).
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Arhitectura?? În opinia dumneavoastră personale credeţi că procesor este orice bun pentru jocuri? Sînt i cumpere o placa de baza bun, dar apoi distruge-o cu o jumătate de procesor decent? |
|
| |||
| |||
| Simplu spus, cînd i se referă la arhitectura a spus chip-Im 'nu se referă la ceea ce formă este sau ceva de genul asta, eu sunt referindu-se la cât de repede o face ceea ce face. În cazul în care preferinţa dvs. este de jocuri (pe un buget) este un cip bun. Un cache mai mare, nu va ajuta cu jocuri de noroc. Evident, am dori să văd un 2 mai repede de bază într-acolo, dar nu este banii mei. O performanţă mai mare de la un calculator poate vreodată numai a fi bun şi pot creşte durata de viata a sistemului între upgrade-uri. La sfârşitul zilei, în cazul în care PC-ul face ce vrei, atunci aceasta nu este o achiziţie rău este.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Vreau doar să ştiu că va fi repede! Deci, marea întrebare .... va? I a întemeia this unul, care este o 2Ghz o, dar mai puţin de bani?!?! http://www.ebuyer.com/UK/product/132064 |
|
| |||
| |||
| Bun găsit! Da, aceeasi gama, 200MHz mai repede. Acest lucru dovedeşte vechea zicală: Shop-te! Ce jocuri sunt tu joc şi la ce rezolutie?
|
| |||
| |||
| Nu este sigur despre rezoluţia, dar i jocuri-ar dori să joace sunt MX vs ATV Unleashed, Command and Conquer 3. I dont have orice dont mai cos eu am un calculator decent pentru a juca jocuri în acest moment! Aş dori ca aceasta să poată să joace cele mai noi jocuri first person shooter-ul, de asemenea. |
|
| |||
| |||
| Dacă sunteţi care doresc să joace cele mai noi jocuri fps (suntem referindu-se la ok Crysis, etc), atunci ar trebui să fie cu faptul că procesorului. Asigurarea restul de a construi este destul de echilibrată; grafic carte, viteza de berbec, suma de RAM (2GB pentru Vista, 1GB pentru XP). Şi al tău 'folosire un ecran de 1280x1024 4:3 / 1440x900 W-TFT ecran. 17 "sau 19" Vei fi bine pentru C & C 3 CPU cu faptul că, la această rezoluţie, deoarece chiar dacă CPU va avea nevoie de a face o mulţime de AI pentru joc l-am văzut un E6300 (1.86GHz) fericit de joc la această rezoluţie, cu C & C 3.
![]() |
|
| Marcaje |